Розглянуто Жб на адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Алах

Козак
Реєстрування
6 Тра 2026
Дописи
46
Реакції
13
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Юрій Гриненко 141839
2. Нікнейм адміністратора: Артем Куций 95035
3. Суть скарги: Виїжав з заправки біля казіно мене піздізав гравець на фурі після чого я до нього підїжаю а він начинає ображати в голосоий чат пісня чого я достав із заспини автомат м4 і начав його убивати він катався на фурі амереканець після того як я його убив адміністаратор посадив в деморган по причині 6.2 потів через минуту перевидаєе покараня за 6.2 та 6.42 прошу переглянути мою скарку і надати догану адміністратуру так як 6.42 не яквляється вбивством працивника далекобійника так як роботи такої немає есть тільки транспорта компанія а не сама робота як інші що находяться через навігацію через планшен як адміністатор Артем Куций должен був це знати а якщо не уверен в своїх знанях то не перевидавать покараня а спитати в старшой адміністрації і потом уже виносити свій вердикт дякую!!!!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://fotora.ru/uploaded/?ID=BIJUL20062026185435
5. Дата порушення: 20.06.26

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
882
Реакції
444
Бали
123
Вітаю.

Переглянувши відеодокази адміністратора та ознайомившись із вашою скаргою, дійшла висновку, що покарання було видано правомірно. Помилку в його видачі адміністратор одразу виправив,
перевидавши покарання коректно.

Щодо пункту 6.42, він має формулювання: «Перешкода робочим». Ваше твердження про те, що роботи «далекобійник» не існує, є помилковим. На сервері така робота присутня, тому дії, які перешкоджають її виконанню, підпадають під дію цього пункту правил.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі