Розглянуто Жб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
31
Реакції
13
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Масик Крутов та Шторм керрі який знаходиться в клані Carry
  2. Особистий нікнейм:Марк Монтер
  3. Суть скарги: я їхав на автівці та ці двоє мене розстріляли, я опинився в лікарні та опісля побіг по свою автівку щоб поставити вініл куплений раніше, але вони приїхали та порушили правила серверу.
Прошу видати наказання за такі порушення: Шторм Керрі: ФД ЗЗ
Масик крутов: спроба дб,( там відключена колізія), ОСК, ДМ ЗЗ, NonRP ( коли він говорив ʼʼТи РКшишʼʼ

Докази (скріншот/відео):

Дата порушення: 20.08.2025

Вінстон Блейз

[Пенсія] Східна Україна//OFNIKY06
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
706
Реакції
273
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #8996 отримує покарання у вигляді:
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Гравець #45872 отримує покарання у вигляді:
6.26.
"Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн.
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Мут до 45 хвилин

Розглянуто!
(перерозглянуто)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі