Розглянуто Жб

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Пуков.

Отаман
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
62
Реакції
27
Бали
23
1Макс Пуков
2 Ярослав Свиридов
3Не шанобливе сиавлиня к игрокам администратор прилетел и грубо ответил хотя по правилам должен отвечать иначе ладно это он начал говорить что бы я писал типо помогите пожалуйста и тд тп я не обязан этого делать так как администратор не знает причини а если он и стал на пост то пусть придерживается регламенту и общения с игроками там все на видео увидите
4 доказательства запросите у администратора время 18.30-18-32
5 08’04’2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,551
Реакції
1,646
Бали
253
Вітаю
Я вас спокійно запитав коли прилетів по репорту по репорту "що тут?" ви почали підіймати галас про те що я до вас неповажливо ставлюсь зі своїм запитанням. Я запитав то чомуж ви не пишете у репорті вітаю, та адекватно розписуєте ситуацію, чи коли я прилетів не сказали мені вітаю. Від вас я почув відповідь: "Я не зобов'язаний, у вас це повинно бути по бундеру". То чому виходить так, що адміністрація до гравців кожен раз навіть про при неповагу повинна ставитись завжди з повагою, а ви будете казати про те, що ви маєте право ставитися до адміністратора так як вас забажається ?

Очікуємо відповіді ГА та ЗГА

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Наразі бачу спірну ситуацію.Адміністратор не проявив до вас жодної неповаги, і образливого нічого не сказав, те що він не привітався з вами.
Також бачу що коли ви викликали репорт, Ярослав згідно регламенту написав -*Вітаю, на зв'язку ГС Держ Ярослав Свиридов. Вирушаю вам на допомогу*, що вже є привітанням, а далі його задача стоїть і в тому, щоб допомогти вам у проблемі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі