Розглянуто Жека Вкедах/ Уникнення поліцейської погоні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kiryusha Hoffmann

Козак
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
5
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Жека Вкедах
2. Особистий нікнейм: Кирил Хоффман
3. Суть скарги: Прошу покарати гравця його зупинили він просто тікав на відео видно там де він сперечався тоді використовував мг. Приношу вибачення гравець почав мене провокувати то я попросив закрить його рот але повторюю бо була провокація. Після цього просто гравець вийшов прошу карати таких гравців строгіше. Також говорю що вся відігровка була видна.

7.11. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. [ КПЗ 30 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )
.10. Заборонено уникати поліцейської погоні будь яким чином. Наприклад: ховаючись в інтер'єрі, в воді, виходити з гри. [ КПЗ 120 хвилин ]

4. Особисті докази (скриншот/відео):
Посилання на відео

5. Дата порушення: 04.03.2023

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
3. Суть скарги: Прошу покарати гравця його зупинили він просто тікав на відео видно там де він сперечався тоді використовував мг. Приношу вибачення гравець почав мене провокувати то я попросив закрить його рот але повторюю бо була провокація. Після цього просто гравець вийшов прошу карати таких гравців строгіше. Також говорю що вся відігровка була видна.

7.11. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. [ КПЗ 30 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 )
.10. Заборонено уникати поліцейської погоні будь яким чином. Наприклад: ховаючись в інтер'єрі, в воді, виходити з гри. [ КПЗ 120 хвилин ]

Посилання на відео

Вітаю!
Взяв скаргу на розгляд!

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98

Посилання на відео

Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Жека Вкедах (48161) отримає покарання:
Ухід від РП [КПЗ 120 хв]
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі