- Реєстрування
- 26 Кві 2023
- Дописи
- 655
- Реакції
- 628
- Бали
- 98
1. Нікнейм гравця: Жека Омен (6113)
2. Особистий нікнейм: Влад Набанов
3. Суть скарги:
Поки заводили правопорушника до КПЗ я почув як в холі відділення Жека Омен вживав нецензурну лексику в бік інших гравців, які адекватно спілкувалися, після чого Жека Омен почав підвищувати тон!
Я попрохав громадянина зберігати спокій, на моє прохання Жека Омен почав використовувати нецензурну лексику, та ображати мене... Жека Омен був арештований.
В кайданках гравець почав питпти, та стверджувати, що форма спец підрозділу "КОРД" НПУ Х - це Російська форма
Після цього гравець назвав мене "рашистом"...
Після того, як поліція обшукала, та не знайшла засоби аудіо та відео фіксації, гравець казав, що у нього все є, що він все знімає і ТД...
Далі гравець почав спілкуватися англійською мовою ..
Далі я попрохав гравця подути в мундштук для перевірки на наркотики - гравець відмовився та сказав щоб ми поїхали у лікарню...
В лікарні гравець казав, що у нього йде відео запис, я йому сказав, що він в кайданках, і що він не може записувати нічого - гравець повторив, що іде запис..
Далі "Жека Омен" назвав Генерала НПУ міста Харьків (рашистом)
Після того, як я завів громадяна за грати пішли массові образи
Далі гравець обізвав всіх людей які подають (жалобу на форум)!
Після громодян почав казати ким він працює в житті і як він там спілкуєтся з поліцією...
4. Особисті докази (скриншот/відео): Відео
5. Дата порушення: 23.06.2023
* Надаю тайм-коди *
-Агресивно поводився до інших гравців:
00:00
02:00
- про форму РФ:
00:20
-Назвав мене окупантом:
00:43
-NoN RP
01:21
-Почав спілкуватися англійською:
03:15
-Знімав відео в кайданках:
08:08
-Почав ображати Генерала:
13:08
-Образи гравців які подають жалоби:
16:57
-Розмови за реальне життя:
18:05
2. Особистий нікнейм: Влад Набанов
3. Суть скарги:
Поки заводили правопорушника до КПЗ я почув як в холі відділення Жека Омен вживав нецензурну лексику в бік інших гравців, які адекватно спілкувалися, після чого Жека Омен почав підвищувати тон!
Я попрохав громадянина зберігати спокій, на моє прохання Жека Омен почав використовувати нецензурну лексику, та ображати мене... Жека Омен був арештований.
В кайданках гравець почав питпти, та стверджувати, що форма спец підрозділу "КОРД" НПУ Х - це Російська форма
Після цього гравець назвав мене "рашистом"...
Після того, як поліція обшукала, та не знайшла засоби аудіо та відео фіксації, гравець казав, що у нього все є, що він все знімає і ТД...
Далі гравець почав спілкуватися англійською мовою ..
Далі я попрохав гравця подути в мундштук для перевірки на наркотики - гравець відмовився та сказав щоб ми поїхали у лікарню...
В лікарні гравець казав, що у нього йде відео запис, я йому сказав, що він в кайданках, і що він не може записувати нічого - гравець повторив, що іде запис..
Далі "Жека Омен" назвав Генерала НПУ міста Харьків (рашистом)
Після того, як я завів громадяна за грати пішли массові образи
Далі гравець обізвав всіх людей які подають (жалобу на форум)!
Після громодян почав казати ким він працює в житті і як він там спілкуєтся з поліцією...
4. Особисті докази (скриншот/відео): Відео
5. Дата порушення: 23.06.2023
* Надаю тайм-коди *
-Агресивно поводився до інших гравців:
00:00
02:00
- про форму РФ:
00:20
-Назвав мене окупантом:
00:43
-NoN RP
01:21