Відмовлено Жекіч Миколаївський || Перебільшення терміну видачі покарання, NonRP нікнейм || Для Керівництва проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вольдемар Моріарті

Східна Україна | 03
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
414
Реакції
122
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Жекіч Миколаївський
2. Особистий нікнейм: Вольдемар Моріарті
3. Суть скарги:
Вітаю, шановне Керівництво сервера та проєкту.

Вчора, 09.05.2024, пан ЗГА відхилив моє оскарження отримання покарання.
При діалозі в особистих повідомленнях ЗГА зазначив, що я порушив Правила проєкту, а саме пункт "7.15 NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.", через те, що даний пункт Правил є досить змістовним, може містити багато інших термінів та пунктів Правил проєкту, адміністратор послався на визначення "псування ігровой атмосфери".
На думку ЗГА, мій АФК стан у колоні ЦР псує ігрову атмосферу гравцям значно більше, ніж АФК стан у будь-якій іншій точці ЦР, за яке передбачене зовсім інші та м'якші терміни видачі покарання. Терміни видачі покарання створенні за логічним принципом, де з важчим та більшим по ступеню порушенням збільшується термін покарання гравцю (За вбивство гравця у ЗЗ гравець отримує більше покарання, ніж за звичайне вбивство тощо). Відповідно до тих термінів та обтягуючих обставин адміністратор приймає рішення про термін покарання, тож, за логікою пана ЗГА він прирівнює по часу (30 хвилин) та по ступеню нанесеної шкоди навколишнім гравцям моє порушення RP (від якого не страждає жоден гравець) АФК у колоні на ЦР до термінів, таких як: 7.1 "DM" (а саме нанесення урону), 7.2 "DM Car", 7.5 "DB", 7.26 "NonRP Drive", 7.15 NonRP (їзда на даху т/з тощо), що є, м'яко кажучи, не зовсім недоречно та некомпетентно, бо за таким принципом гравців мають саджати за BH, за будь-яке ДТП, після якого учасники не відігрують RP ситуацію тощо.

Можливо, цей адміністратор має бажання підвищити рівень RP складової на нашому сервері, але упускає один момент, яким особисто порушує Правила проєкту.
Згідно з
Правилами проєкту, а саме пункту "3.4 Заборонено використання нікнеймів: - ім’я не фізичної особи. Приклад: Класна Табуретка, Тьома Акумуляторович і тп.". Згідно з цим пунктом, пан ЗГА порушує цей пункт, бо ім'я "Жекіч", яке відсутнє у словниках імен, є пестливою формою імені "Євген", та ця форма ім'я не відповідає імені фізичної особи.
Таким чином, адміністратор ще порушує пункт "7.15 NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.", а саме визначення "порушення канонів RP" та "псування ігрової атмосфери", бо усі Керівники проєкту та серверів мають нікнейми за повною формою та підпадають під ім'я фізичної особи. Бажаю пану ЗГА не порушувати Правила проєкту, дослухатися до них та виправити своє порушення.

Шановний ГА, якщо ваша думка повністю сходитися з думкою ЗГА, то прохання не зачиняти цю скаргу, а передати саме для Керівництва проєкту, бо саме воно вирішує правомірність та доречність термінів видачі покарання всієї адміністрації.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): усі необідні скрішноти та відео наведені гіперпосиланням вище.
5. Дата походження: 09.05.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,331
Реакції
663
Бали
213
Вітаю.
Вам була надана чітка відповідь ось тут
Також було пояснено, що саме ви порушили, в реальному житті ви б не змогли так зробити, якби ви стояли навіть біля колони, жоден адміністратор вас не чіпав би, але всеж ви порушили правило, за що і понесли покарання.
Відмовлено!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі