Розглянуто Жекіч Миколаївський, Стів Сімонс // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
1. Нікнейм адміністратора:
Жекіч Миколаївський, Стів Сімонс

2. Особистий нікнейм:
Метью Дефо

3. Суть скарги:
Адміністратор Жекіч відкинув мене в судну ніч за DB, хоча в правилах судної ночі немає пункту, який забороняє DBшити гравців. Замість того, щоб "скинути напругу" я погіршив свою статистику покарань та мені прийшлось сидіти 30 хвилин. Після того я викликав Жекіча на додаткову розмову, щоб остаточно вирішити проблему. Потім я позвав Стіва Сімонса, який був присутній у цій ситуації. Ми почали розбиратись втрьох. За весь час розмови вони так і не надали мені відповідь про пункт, який я "порушив", неодноразово грали в мовчанку та не могли надати відповідь на мої запитання. Велике прохання передивитись відеодокази повністю, так як в тайм кодах не зрозуміла вся ситуація. Фрапс всієї розмови -
Клац. Тайм-коди: Жекіч Миколаївський - 0:35 (відмовляється вирішувати ситуацію), 2:57 (каже щось про провокацію). Стів Сімонс - 8:15 (спілкується на російській мові), 12:32 (починає відігрувати РП діставання телефону та зачитувати правила, геніально).

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Клац

5. Дата походження:
25.02.2024

Останнє редагування:

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, в правилах судної ночі в низу є примітка: адміністрація має право на свій власний розсуд чи при усній/письмовій вказівці керівництва відійти від цих правил при видачі покарання.

Адміністратор вирішив видати вам покарання за DB, тому що танк, який ви використовували, дає вам несправедливу перевагу над іншими гравцями. Здатність танка одразу знищувати інші транспортні засоби та майже не отримувати шкоди робить вас майже непереможним. Це робить гру несправедливою і нецікавою для інших гравців. З думкою адміністратора погоджуюсь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі