Розглянуто Женька Рейн // Не вірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Сагайдaчний

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
95
Реакції
76
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Женька Рейн
  2. Особистий нікнейм: Богдан Сагайдачний
  3. Суть скарги: Вітаю, все відбулось сьогодні вночі, коли ми(клановці) стояли біля ВЧ очікуючи нападу. Нас було приблизно 7 людей(з сторони кланів) та 3 осіб з сторони Держ. Структур а саме: СБУ, НПУ та ЗСУ - від кожної структури по одній особі. Через деякий час підʼїхав незнайомий гравець та почав шмаляти у Держ. Органи, під час перестрілки його та інших 3-х держ. осіб було вбито працівника СБУ. Потім решта(а саме 2) держ його затулили. Пройшло 5 хв та ми вирішили увірватись на ВЧ. Багато осіб з нашої сторони та всього 2 держ. Звісно одного з них(а саме працівника НПУ ми вбили) а Зсушник десь втік, пройшло 2 хв і тут в бункер вбігає один зсушник та починає розкидувати газові гранати, після чого успішно вбиває абсолютно всіх клановців. Ми хілимся та стаємо біля території ЗСУ на паркані і не нападаємо (бо знаємо що буде РК). Тут приїжає СБУшник(той якого вбили на початку) та просто катається біля території ЗСУ за що отримує 120 хв деморгану за РК. Майже у цей самий час декілька клановців(не свідомих) побігли у бункер красти патрони за що отримали деморган за РК - що є заслужено. Проте весь цей час ми стояли біля/на заборі та чекали поки вийде КД, у цей час по нас ніхто не шмаляв, тому що ми нічого не порушували. І в один момент я БУМ? і опиняюсь в деморгані по причині «РК». В мене це викликає обурення оскільки я та багато інших клановців просто чекали поки вийде КД та навіть не заходили на територію а стояли на паркані(максимум) що не рахується територію ЗСУ, та навіть не бункером. Потім я викликаю адміна «Женька Рейн» - який мене відкинув та пояснюю що це було біля території ЗСУ - для початку. На що отримав відповідь що «я це колись покорегую у правилах на форумі, бо вони зараз не зовсім такі» - звісно мене це обурило бо Адміністрація відкидає та дотримується правил які вказані та розписані на форумі а не з своєї голови, або про ті які будуть введені. Отже в деморгані сидів Я, СБУшник та поліцейський які були БІЛЯ території ЗСУ хоча були вбиті в бункері. Потім Женька Рейн викликав нас у Діскорд де ми йому пояснювали як на нашу думку працює адміністрація та те що вона видає покарання та дотримується написаних на форумі правил, інакше як звичайні люди мають про це знати якщо це навіть ніде не опубліковано. Отже як стверджував Женька Рейн «біля місця вбивства це також РК» - та я стверджував «На форумі має бути розписано що БІЛЯ місця вбиваства а не на його місці» просто якщо цього немає на форумі це вважається не правильним покаранням. Дальше Женька Рейн нам відповідає «якщо не написано про це на форумі значить заборонено» і тут я розповідаю випадок який стався 10 хв назад коли я викликав у репорт адміністратора та прийшов Хенсік Мореззі, я йому задав питання «чи можуть працівники ЗСУ кидати шашки в бункері» на що отримав відповідь від нього «Про це не написано на форумі значить можуть». Тобто розумна людина вже зрозуміла що Женька Рейн стверджує якщо не написано про щось на форумі значить ЗАБОРОНЕНО. А Хенсік Мореззі якщо про це не написано значить ДОЗВОЛЕНО. Отже я та навіть працівники СБУ стали жертвою псевдо РК, яке по словах Женьки Рейна поширюється навіть якщо ви БІЛЯ місця смерті…. а це дуже спірне питання бо для когось 1000 метрів це біля, а для когось 100. Отже підведемо підсумок: 1.Або розпишіть правило РК щоб поширювалось «БІЛЯ місця смерті» або забороніть відкидати за БІЛЯ. 2. Розберіться з цим «Якщо це не написано на форумі значить це дозволено/заборонено.» 3.Буду не проти получити компенсацію за постраждання від недійсного (на даний момент) розширенню правила РК.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - не потрібно
  5. Дата походження: 04.02.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,040
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання буде знято, вам виплачено компенсацію.
З аміністратором проведемо бесіду стосовно виданого покарання для вас.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі