Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
1. Нікнейм гравця: Женька Учиха
2. Особистий нікнейм: Владосик Овнкизима
3. Клан порушника: uchiha
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: BEЗDARY
5. Суть скарги: Багаюз на страйк болі роліки
6. Докази (скріншот/відео): Учиха фу
7. Дата порушення: 27.06.24
Вітаю, шановна адміністрація! так як на мене була написана скарга надам свою відповідь! це не був ніякий вид багоюзу а звичайний розсенхрон надам свій відкат тик на відкаті автора скарги видно що в мене персонаж незвичним видом рухався але можете побачити на моєму відкаті що це не був багоюз та я звичайно рухався тобто - розсенхрон. Також вбив даного гравця випадково швидко тому що якщо гравець порят то урон швидко проходить та кулі швидше літають як це і є у реальному житті самий перший ГС це казав та багато інших адміністраторів - При стрільбі з близької відстані хп може зніматись швидше. Порушень немає.
Прохання адміністрацію звернути увагу на мій коментар, так як це не рахується як флуд під скаргою, та в моїх словах є усі фактори щоб більш компетентно розглянути дану скаргу! Та прохання розглянути дану скаргу Ст.Адмінам або вище!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.