Зачинено Женя Канапка | НОН РП ДІЇ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
1. Нікнейм лідера / заступника:Женя Канапка
2. Особистий нікнейм:Сергій Кайцман
3. Суть скарги::Був у мене піший патруль приїхав Борис Базанюк та без відігровок надів на мене наручники й ударив шокером й посадив в свій лічний автомобіль,прошу від нього відео-опру як він мене й за шо арештував,далі у нього був краш й мій персонаж не міг рухатись,він взяв врізався й довіз мене по нон рп до поліції,потім вийшов Генерал поліції та й звільнив мене за порушення статуту,я весь статут облазив не знайшов що я нарушив,прошу вернути мене до поліціїї,бо де там було рп я так й не поняв......Прошу від Бориса Базанюка відео як він мене арештував бо в мене відео зламалося.
4. Особисті докази (скриншот/відео):"Відео" (Тайм коди 6.36 хвилина можно побачити що я був в наручниках й він офнувся я забагався,8.49 хвилина врізается в мене й везе на капоті....,9.27 хвилина привіз до нпу,20.15 хвилина Женя Канапка звільнив.)
5. Дата походження:13.05.2023

Останнє редагування:

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
За кожний проступок є догана но не як звільнення....

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
Якщо у нього на відео нема як він відіграв що мене вдарив шокером,надів наручники,веде за собою,посадив в авто,довіз до НПУ,як тоді я в НПУ опинився взагалі?

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
п. 3.26 (Заборонено) | Рядовим, перебуваючи на зміні, покидати приміщення ГУНП, не маючи на це дозволу. (Дозвіл надається Майором або вище). Я що рядовий?

Сергій Кайцман

Новий гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
44
Реакції
1
Бали
8
Вік
25
Як говорить пан Канапка: що я просто так без причини арештовував людей,назвіть кого й коли я це зробив я відправлю докази.

Максимка Тейлор ♡

Дуже шановний гравець UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
144
Реакції
75
Бали
33
Вік
19
Як говорить пан Канапка: що я просто так без причини арештовував людей,назвіть кого й коли я це зробив я відправлю докази.
Шановний,якщо ви такі круті,скарги пишете,то можливо розкажите нам СТАТУТ,де чітко написанно,в патруль самому виїжджати ЗАБОРОНЕНО,піший теж рахується туди.Якщо переглянути відео доказ який ви надали,там видно,що ви порушуєте ряд пунктів які прописанні в СТАТУТІ,за це що ви порушили ряд пунктів СТАТУТУ,ви б вже отримали 3 догани та після цього ЧС фракції,тому ваша скарга не відповідаї її дійсності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі