Максим Альварез.
Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
- Реєстрування
- 15 Бер 2023
- Дописи
- 186
- Реакції
- 221
- Бали
- 88
- Нікнейм лідера/заступника: Женя Романюк
- Особистий нікнейм: Максим Дребіт
- Суть скарги: Я як працівник МОЗ, хочу засвідчити про те що у Жені Романюка немає поваги до особового складу. Якщо лідер не може вирішити питання словами і одразу переходить до доган, попережденб - він не лідер, лідер це той хто може знайти спільну мову з особовим складом, вміє поступатися та пробачати, лідер це той хто буде давати правильний приклад особовому складу. Як я сьогодні побачив, він не може дати правильний приклад своїм співробітникам, якщо він та адміністрація вважає що він подає правильний приклад, мені цікаво подивитися на цих адміністраторів. Якщо ви пане Ткач та пані Рейнер, вважаєте що поставивши аби якого лідера в МОЗ, зможете вирішити проблему з його відсутністю, ви сильно помиляєтесь. Ось ця вся скарга була написана на підставі відмови щотижневого звіту пану Ярославу Головному віділення МОЗ, пан Ярослав працює набагато більше ніж сам лідер МОЗ, якщо у нього був неактив, не мої проблеми, саме це він казав з приводу того що у Ярослава не було часу розпреділити та підписати виконану роботу. Неактив - це не виправдання того що у нього немає лідерських та комунікабельних якостей.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Всі докази у спец зв'язку, не хочу виносити конфлікт на загал
- Дата порушення: 18.07.2025