Розглянуто Житомирський,Морріс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сірьога Сваркa

♡ Чорноморський Край
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
16
Реакції
6
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Сірьога Сварка
2. Нікнейм адміністратора: Микола Житомирський, Михайло Морріс
3. Суть скарги:
У VIP-чаті гравець відкрито випрошував гроші в інших гравців. Я звернув на це увагу адміністрації та написав у репорт, запитавши, чому його не мутять.
Мені відповіли, що я можу написати скаргу на форумі. Але тоді виникає питання: чому я повинен оформлювати скаргу, якщо порушення відбувалося прямо в чаті, а адміністрація могла сама його побачити та видати покарання?
До того ж через кілька хвилин після цього інший гравець написав номер своєї картки й попросив скинути йому гроші. Його замутили практично одразу. А гравець, який до цього випрошував гроші у VIP-чаті (це видно на скріншоті), так і залишився без жодного покарання.
Хотілося б зрозуміти, чому в схожих ситуаціях до гравців застосовується різний підхід.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 30.06.26

Микола Житомирський

Полковник СБУ 07 Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
23
Реакції
21
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Сірьога Сварка
2. Нікнейм адміністратора: Микола Житомирський, Михайло Морріс
3. Суть скарги:
У VIP-чаті гравець відкрито випрошував гроші в інших гравців. Я звернув на це увагу адміністрації та написав у репорт, запитавши, чому його не мутять.
Мені відповіли, що я можу написати скаргу на форумі. Але тоді виникає питання: чому я повинен оформлювати скаргу, якщо порушення відбувалося прямо в чаті, а адміністрація могла сама його побачити та видати покарання?
До того ж через кілька хвилин після цього інший гравець написав номер своєї картки й попросив скинути йому гроші. Його замутили практично одразу. А гравець, який до цього випрошував гроші у VIP-чаті (це видно на скріншоті), так і залишився без жодного покарання.
Хотілося б зрозуміти, чому в схожих ситуаціях до гравців застосовується різний підхід.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 30.06.26
Вітаю, шановний гравець!

У відповідь на вашу скаргу повідомляю, що як ігровий помічник я не маю повноважень видавати покарання гравцям. Саме тому я порекомендував вам подати скаргу на форум, де її можуть розглянути адміністратори, які мають відповідні повноваження.

Якщо ви не подали скаргу на форум, адміністрація не може розглянути ситуацію та прийняти відповідне рішення. Тому, якщо ви бажаєте, щоб інцидент був розглянутий, будь ласка, оформіть скаргу на форумі згідно з установленими правилами.

Сірьога Сваркa

♡ Чорноморський Край
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
16
Реакції
6
Бали
8
Вітаю, шановний гравець!

У відповідь на вашу скаргу повідомляю, що як ігровий помічник я не маю повноважень видавати покарання гравцям. Саме тому я порекомендував вам подати скаргу на форум, де її можуть розглянути адміністратори, які мають відповідні повноваження.

Якщо ви не подали скаргу на форум, адміністрація не може розглянути ситуацію та прийняти відповідне рішення. Тому, якщо ви бажаєте, щоб інцидент був розглянутий, будь ласка, оформіть скаргу на форумі згідно з установленими правилами.
Зрозумів, просто мені написало що ви адміністратор що є видно на фото, а виявилось що ви ігровий помічник. Тоді до вас питань не маю

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,931
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Відповідь від ІП ви почули, з іншим Адміністратором була проведена бесіда.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі