Розглянуто Жолоба на Анну Полякову

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Еціо Аудіторе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
241
Реакції
45
Бали
28
Ваш нікнейм: Томас Шелбі
Нікнейм гравця: Анна Полякова
Дата порушення: увесь час виборів мерів
Опишіть ситуацію: Так значить, моя партія якої головою є Остап Ковальчук, подала заявку на балатування у мери, їх одобрили. Тим часом як у Анни Полякової не було навіть заявки, та щей підозрюється накрутка голосів від неї, я сам не знаю як таке можливо. Також її люди з партії та й вона писали в торг чат про вибори, а це вже категорично заборонено! Самі подумайте Остап Ковальчук, найвідоміша людина з технічної підтримки і він по популярності програв якомусь Ноу нейму? Мені здається що за 8 годин на ніч 8%всього серверу набрати не можливо, перевірте будь ласка, бо пахне жареним
Скріншот/відео від свого обличчя: Коли її людина з партії пише в чат
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)

Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
24
Реакції
11
Бали
3
Погана якість скріншоту, ми проводили голосовуння чесно, на відмінно від вас (писали у дс, підкупляли за гроші).Заявку ми сьогодні викладемо якнайшвидше.
Ви розумієте що ваш Остап Ковальчук це просто школяр, а Анна Полякова це досвідчений гравець, якому вже є 18 років.

Еціо Аудіторе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
241
Реакції
45
Бали
28
Погана якість скріншоту, ми проводили голосовуння чесно, на відмінно від вас (писали у дс, підкупляли за гроші).Заявку ми сьогодні викладемо якнайшвидше.
Ви розумієте що ваш Остап Ковальчук це просто школяр, а Анна Полякова це досвідчений гравець, якому вже є 18 років.
Ми роздавали по рп пакети з їжею, у виді грошей

Еціо Аудіторе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
241
Реакції
45
Бали
28
Ви думаєте якщо ви своїм їбучим кланом сокайа зібралися і проголосували то це чесно?

Максим Плехем

Тех.Підтримка?
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
293
Реакції
46
Бали
28
Кстати есть скрины где писали в лс, предлагали за деньги голосовать за Анну.

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Я бачив тільки як давали гроші без рп за голос, і писали в дс, у вас є пруфи?
У нас є офіційно створенна партія https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Міська-Рада-Реєстр-чинних-партій.6808/, я створив біндер, у якому ми по РП роздаємо бесплатні пакети з їжою, та даємо гроші на прожиток, і в кінці ми добавляємо "Голосуйте за Остап Ковальчук"

Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
83
Реакції
11
Бали
18
А то что ты деньги накрутил багоюзом, и тебя забанили, обманул Густилина что ты проверял баг, а нам сказал что наебал и деньги остались, чекните логи Степана Сопрано, передадим эту инфу, что у тебя деньги остались)

Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
24
Реакції
11
Бали
3
А то что ты деньги накрутил багоюзом, и тебя забанили, обманул Густилина что ты проверял баг, а нам сказал что наебал и деньги остались, чекните логи Степана Сопрано, передадим эту инфу, что у тебя деньги остались)
Добре-добре можеш думати що я когось обманув далі, твоє право, я вже все об'янив вищому руководству за цей баг...

Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
83
Реакції
11
Бали
18
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
24
Реакції
11
Бали
3

Максим Плехем

Тех.Підтримка?
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
293
Реакції
46
Бали
28
Для тих хто не знає правил. Агітація людини дозволена, якщо людина не працює у держ організації. Цитую:

14.3 Фракціям заборонено брати участь у виборах мера за формою. Заборонена агітація за кандидатів на пост міського голови

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
научитесь проигрывать, от вас было очень много случаев прямого подкупа и других нарушений.

Еціо Аудіторе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
241
Реакції
45
Бали
28
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Доброго дня шановний гравець, вирішили це питання з самим кандидатом.
Також будемо розбиратись з кандидатом який зараз є мером міста.
Розгялнуто.
Зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі