Амір Легенда
Генерал
- Реєстрування
- 14 Бер 2025
- Дописи
- 277
- Реакції
- 235
- Бали
- 63
1. Нікнейм гравця: [ 91462 ] Злой Ексайз, [ 91740 ] Лакоста Хард, [ 26301 ] Астрал Ексайз,
2. Особистий нікнейм: Амір Алієв
3. Клан порушника: SIGMA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: GRIM
5. Суть скарги: Приїхали прокачати новенького гравця на Страйкбол, і тут почалося провокування - від клану SIGMA ,ви те ви се,я зробив запис бо неможливо було вже слухати це усе,адміністрації не було в сіті на жаль: Оск , перехід на лічності в жорсткій формі ніби ми друзі колись були ,погрози , погроза щоб я не заливав ( він щось там мені зробити хоче ), провокували гравця і мене на лайку*((. Адміністратор війна є ,я думаю тільки із-за цього люди ці злі ,але ж вони самі і обьявили її🤣
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 19.08.2025 (02:44 годин/хвилин)
2. Особистий нікнейм: Амір Алієв
3. Клан порушника: SIGMA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: GRIM
5. Суть скарги: Приїхали прокачати новенького гравця на Страйкбол, і тут почалося провокування - від клану SIGMA ,ви те ви се,я зробив запис бо неможливо було вже слухати це усе,адміністрації не було в сіті на жаль: Оск , перехід на лічності в жорсткій формі ніби ми друзі колись були ,погрози , погроза щоб я не заливав ( він щось там мені зробити хоче ), провокували гравця і мене на лайку*((. Адміністратор війна є ,я думаю тільки із-за цього люди ці злі ,але ж вони самі і обьявили її🤣
6. Докази (скриншот/відео):