Відмовлено ЗАЯВА ДО ПРОКУРАТУРИ №241

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
48
Реакції
17
Бали
63
Я, Маркіян Дніпровський, проживаю в місті Києві та є громадянином Подільського краю.

Цією скаргою повідомляю про порушення моїх прав, яке, на мою думку, вимагає втручання органів прокуратури.
Співробітник Національної поліції України, проявив халадність до свох службових обов'язків та не викликав ні адвоката, ні розповів міранди,після чого провів обшук та вилучив предмети,(про шо можна побачивши з боді камери Працйівника Національно поліції Капітана поліції Микити Якименка, з номером житона 55225

Вважаю, що зазначений співробітник НПУ він не відповідає займаній посаді у державній структурі. Своїми діями він порушив:

Стаття 100. Службова недбалість.
Стаття 98. Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.
Відео доказ з моєї камери в окулярах (нажаль чезез несправність слікуючих пристроїв записалася тільки частинка процесуальних дій ) -

відео з окулярів

Прошу органи прокуратури перевірити викладені відео докази, дати правову оцінку діям зазначеного співробітника НПУ та вжити відповідних заходів реагування.

з усією повагою
Маркіян Дніпровський​

Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
66
Реакції
12
Бали
362
Шановний вітаю, я працівник НПУ, у вас стався баг звуку та ви відповідали на деяки мої слова ось докази Клікабельно !
Тому прошу прокуратуру закрити заявку!

Крістіан Версаче

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
336
Реакції
99
Бали
204
1791110674563.png

Крістіан Версаче

Форумний герой 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
336
Реакції
99
Бали
204
1786573643647.png

ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА РОЗТАШОВАНЕ У МІСТІ КИЇВ
04.10.2026 р.

Шановний Маркіян Дніпровський!

Дякую за ваш запит!
Надаю офіційну відповідь щодо ситуації, повязаної з порушень працівників НПУ.
Переглянувши скаргу, яку ви Маркіян Дніпровський залишили в заяві до прокуратури №241,
виношу такий вердикт: Ваша заява до прокуратури №241 Відмовлена.
Оскільки відсутня повна ситуація!
Розглянувши заяву до прокуратури №241 від Маркіяна Дніпровський вона відмовлена.

Прокурор
Денис Квікі
​

1790965528628.png
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі