Розглянуто ЗАЯВА НА ОТРИМАННЯ КОМПЕНСАЦІЇ (ЗА ПОМИЛКОВИЙ БАН ТА ХАЛАТНІСТЬ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валений

Козак
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
10
Реакції
12
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
2. Особистий нікнейм: Швець Валерій [124094]
3. Суть скарги:
Звертаюся з проханням про нарахування ігрової компенсації у зв'язку з халатністю адміністратора Роми Семегена, критичним затягуванням розгляду справи та відбуттям несправедливого покарання.
Обґрунтування:
Повне відбуття терміну: Я перебував у блокуванні 9 днів. Через те, що адміністратор ігнорував мою зустрічну скаргу на шантаж та провокацію, я був змушений відбути термін покарання повністю, хоча ЗГА згодом визнав мою правоту.
Затягування до 11 днів: Навіть після того, як мій бан закінчився, адміністратор Рома Семеген виніс вердикт щодо порушника лише на 11-й день. Це грубе порушення регламенту розгляду скарг.
Критична помилка та некомпетентність: На 11-й день очікування адміністратор виніс помилковий вердикт, забанивши зовсім іншу особу — Сергія Пасечника [204752] замість справжнього порушника Максима Пасечника [215594]. Це свідчить про те, що адміністратор навіть не відкривав докази та не вникав у суть справи.
Ігнорування гравця: Весь цей час (11 днів) адміністратор ігнорував мої повідомлення в Discord, не надаючи жодних роз'яснень.
Вимога:
На підставі того, що мою скаргу на адміністратора було схвалено ЗГА Крістіаном Розаріо, прошу нарахувати мені максимальну компенсацію за 9 днів помилкового

ба
зображення_viber_2026-03-16_21-31-18-759.jpg
ну та 11 днів халатного розгляду справи, що призвело до несправедливого результату.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Посилання на скріншот «Схвалено» від ЗГА ]
5. Дата походження: 15.03.2026
зображення_viber_2026-03-16_21-31-18-802.jpg

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Приносимо вибачення за довгий розгляд скарги. Як було зазначено в попередній скарзі, на її розгляд потрібно було більше часу. Компенсація нарахована на ваш готівковий рахунок.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі