Відмовлено ЗБС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Пандус Діксон
2. Нікнейм адміністратора: Максим Альварез
3. Суть скарги: Суть в том що дана людина дуже цікава, вона дала ряду кланів, попередження за якесь чудесне порушення, яке він сам видумав "Несвоєчасне оновлення клану". Давайте розберемо, ця людина писала на каналі набір у сьмую, у під канал новини, "будьласочка оновіть дані кланів 9 числа цього місяця". По перше на якому основанії він думає у нього є право просить хоч щось від кланів, які ніякими рп і прочидими діями не займаются, включаючи картелі, захвати територій і так далі. Люди создали клани вкалали кучу грошей, і просто грають. По правилам і по логіці, чому я маю хоч якісь дії роботи поза грою? Він в діскорді просе, "Надаю вам час до 09.05.2026 що б оновити склад, зарегеструвати та привести свої клани в порядок!" На якому основанії він це взагалі пише? Сам придумав сам смієтся так виходить? Інше питання взагалі як мінімум як раз такі гравці як я, гадки не мають що взагалі такий канал є для кланів, все що я бачив навіть коли 5 раз в весь час гри (більше двох років), туди заглянув, це реклама кланів, я гадки навіть не мав що там є "перец" який указає, узкому кругу ліц що їм робити, бо він їх "покарає". Чому "узькому кругу ліц"? Бо повторюю я поняття за весь час не мав що таке взагалі існує, і давати такі покарання людям яких навіть немає доступу до цього каналу і навіть гадки не мають, про його існування, як мінімум смішно. Діскорд або форум лише додаткові речі, які якщо я захочу зайшов, хочу ніколи не захожу. І коли якись "перец" робе отаке, виникає дуже багато питання, як наприклад "з вами все впорядку щоб таке робити?" Чи в цій грі такі речі норма? Скажім якщо б покаррня було деморган просто без хоч якихось покарань для клану мені булоб наплювати. Але мені за це дали, повторюю нізащо, покарання для клана. В тупій системі де соло клан, якщо через таких адмінів отримає покарання, ніяк не може його прибрати, бо треба відігровки і інша хрінь, яку соло клан гравець не можешь зробити. Дуже цікава система повинен сказати, і ще більш цікава людина яка взагалі це придумала, але це вже інша тема. Тому прошу, навіть не прошу, ТРЕБУЮ зняти покарання, з усіх кланів, влючаючи мій Phoenix, за такий беспредел. Бо виходить що ще пару раз цьому "людині" прийде в голову знову написати "даю час до якогось числа, оновати якусь дічь", а ти в цей час будешь намагатись терпіті всіх цих обезьян які грають в цю, "чудесну гру", щоб лишній раз не отримати через них якесь покарання і потім одинм днем через цього "людини" ти просто втратишь клан, бо йому виходить скучно чи не знаю як зрозуміти таку логіку.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): хай сам надає
5. Дата порушення: пишу текущу дату 28.05.2026р.

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,231
Реакції
374
Бали
208
Вітаю шановний гравець.
Раджу до ознайомлення данної теми - Регестрація кланів а також з Системою доган та попередження.
Будете дотримуватися данних правил, не будете отримувати покарання.
Незнання цих правил вас не звільняє від покарання, перед тим як створювати/купляти клани раджу ознайомитися з правилами.

Очікуйте відповідь від КА/ЗГА

Даніл Волошин

Куратор Адміністрації | 04 Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
198
Реакції
117
Бали
88
Вітаю!

Я не бачу порушення зі сторони адміністратора, ви мали оновити данні про клан, Регестрація кланів, та перед тим як купувати клан, прочитати сторінку форуму про неофіційних організацій.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі