Розглянуто ЗГАДКА РІДНИХ + СКИДАЄ СТАВКИ НА КОНТИ T - 465

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
36
Реакції
23
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Артем Пива [47991] +Назар рит +Денис Чорний
3. Суть скарги:
Я приїхав на контейнери та побачив вільний контейнер. Підбіг до нього й поставив ставку.

Після цього я перебив ставку іншого гравця, а саме Артема Пиву. Наскільки мені відомо, перебивати ставки на контейнерах правилами не заборонено.

Після того, як я перебив ставку, Артем Пива почав ображати мене та моїх рідних. Зокрема, висловлювався про мою маму в образливій та неприпустимій формі.

Також після цього він скинув ставку на контейнер, що, на мою думку, може бути порушенням правил.

Прошу адміністрацію перевірити дану ситуацію, переглянути докази та надати оцінку діям гравця відповідно до правил сервера.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 15 числа
6.51.1. "Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн
6.51.2.
"Порушення відкриття контейнерів" - Заборонено виходити з гри / покидати територію без відкриття контейнера після успішної ставки на контейнер. | Варн, при повторних порушеннях Бан до 3 днів
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів

Тайм-коди

00:07 — Бачимо, як я перебиваю ставку на контейнер.

00:34 — Гравець говорить образливі слова про мою маму.

00:41 — Гравець ставить ставку на суму 11 000 000 грн.

00:49 — Гравець скидає свою ставку.

03:11 – 03:30 — Гравець починає провокувати мене та створювати конфліктну ситуацію.

08:37 — Денис Чорний ставить ставку на суму 11 000 000 грн.

09:00 — Денис Чорний скидає свою ставку.

Прошу адміністрацію перевірити зазначені моменти, зокрема образливі висловлювання щодо моїх рідних, провокації та ситуацію зі скиданням ставок на контейнері.

Микoла Дайшенко

Молодший адміністратор | Північна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
387
Реакції
522
Бали
138
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Артем Пива #47991 отримує бан на 15 днів згідно правилом UG:
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
6.51.1.
"Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн

Гравець Денис Чорний #65433 отримує деморган на 60 хвилин згідно правилом UG:
6.51.1. "Покидання території під час ставки" - Забороняється покидати територію під час активної ставки на контейнерах. | Деморган 30-80 хвилин, при повторних порушеннях Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі