Дмитро Покровський
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Лип 2024
- Дописи
- 26
- Реакції
- 42
- Бали
- 18
Після покарання мною була написана скарга на адміністратора за визначення міри покарання( скарга на адміністратора ) в порушеному пункті правил визначена санкція у вигляді 30-60хв деморгану, я ж отримав 85, в скарзі адміністратор відповідає, що я порушив два пункти правил, а саме 2.41 та 6.13, а також адміністратор сам вправі визначати міру покарання.
- Нікнейм адміністратора: Марк Кант, Міша Ведмідь
- Особистий нікнейм: Дмитро Покровський
- Суть скарги: Отож почнемо, мною була написана скарга на гравця під ніком: Юсуф Узун( скарга ) суть скарги була в тому, що даний гравець в ЗЗ вбив затриманого гравця, коли я займався його доставкою в ГУ м. Києва, після чого почав стріляти по мені, перед цим за гравцем якого було затримано в ході погоні мною було здійснено 4 постріли із-за керма, які ніяк не вплинули на хід погоні, отож після розгляду скарги адміністратор виніс покарання Узуну у вигляді 170 хвилин деморгану. В свою чергу отримую покарання 85 хвилин деморгана: за порушення правил стрільби із-за керма.
Отож в мене питання по цим правилам, стостовно 6.13 PG в ситуації на фрапсі видно як по мені починають стріляти в зеленій зоні, отож є 3 способи дій:
1) Відкрити вогонь у відповідь = отримати покарання за ДМ в ЗЗ;
2) Підбігти до порушника, щоб було видно нікнейм для скарги, а також попередети гравця, що його дії є порушенням правил серверу = отримати покарання за PG;
3) Бігти в інтер'єр ГУ м. Києва, але скоріше за все добігти туди буде нереально.
Виходить, що гравець проти якого порушуються правила це такий собі *тєрпіла* який повинен вмирати, щоб нажати один із варіантів де буде засвічений нік порушника для скарги(наприклад повідомити в поліцію)
І тут питання до людини, яка писала ці правила і адміністраторів, у яких логіка виходить відсутня, або ж вона на рівні шкільного віку(не в образу нікому) якщо казати від 3-го обличчя то виходить: проти мене порушують правила, цю ситуацію можна припинити 2-ма способами, але ні, я повинен помирати, втрачати час, гроші на теж лікування(а гроші це також час), певне майно у вигляді наприклад зброї і тільки потім я напишу скаргу, а наприклад: адміністратор видаючи покарання на свій РОЗСУД(що ні де і ніяк не регламентується) може видати мінімальне покарання гравцю.
Тепер питання до ГА, Вам не здається, що правила потрібно удосконалювати з часом, а також їх змінювати, якщо в них відсутня адекватна здрава логіка, а також створити певний регламент для адміністрації, яка повинна приймати рішення відповідно до встановлених норм, санкцій і правил, а не керуватись своїм розсудом.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
![]()
- Дата походження: 28.07.25