Розглянуто ЗГА/ГА // Логіка покарань

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Покровський

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
26
Реакції
42
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Марк Кант, Міша Ведмідь
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Покровський
  3. Суть скарги: Отож почнемо, мною була написана скарга на гравця під ніком: Юсуф Узун( скарга ) суть скарги була в тому, що даний гравець в ЗЗ вбив затриманого гравця, коли я займався його доставкою в ГУ м. Києва, після чого почав стріляти по мені, перед цим за гравцем якого було затримано в ході погоні мною було здійснено 4 постріли із-за керма, які ніяк не вплинули на хід погоні, отож після розгляду скарги адміністратор виніс покарання Узуну у вигляді 170 хвилин деморгану. В свою чергу отримую покарання 85 хвилин деморгана: за порушення правил стрільби із-за керма.
Після покарання мною була написана скарга на адміністратора за визначення міри покарання( скарга на адміністратора ) в порушеному пункті правил визначена санкція у вигляді 30-60хв деморгану, я ж отримав 85, в скарзі адміністратор відповідає, що я порушив два пункти правил, а саме 2.41 та 6.13, а також адміністратор сам вправі визначати міру покарання.

Отож в мене питання по цим правилам, стостовно 6.13 PG в ситуації на фрапсі видно як по мені починають стріляти в зеленій зоні, отож є 3 способи дій:
1) Відкрити вогонь у відповідь = отримати покарання за ДМ в ЗЗ;
2) Підбігти до порушника, щоб було видно нікнейм для скарги, а також попередети гравця, що його дії є порушенням правил серверу = отримати покарання за PG;
3) Бігти в інтер'єр ГУ м. Києва, але скоріше за все добігти туди буде нереально.
Виходить, що гравець проти якого порушуються правила це такий собі *тєрпіла* який повинен вмирати, щоб нажати один із варіантів де буде засвічений нік порушника для скарги(наприклад повідомити в поліцію)

І тут питання до людини, яка писала ці правила і адміністраторів, у яких логіка виходить відсутня, або ж вона на рівні шкільного віку(не в образу нікому) якщо казати від 3-го обличчя то виходить: проти мене порушують правила, цю ситуацію можна припинити 2-ма способами, але ні, я повинен помирати, втрачати час, гроші на теж лікування(а гроші це також час), певне майно у вигляді наприклад зброї і тільки потім я напишу скаргу, а наприклад: адміністратор видаючи покарання на свій РОЗСУД(що ні де і ніяк не регламентується) може видати мінімальне покарання гравцю.

Тепер питання до ГА, Вам не здається, що правила потрібно удосконалювати з часом, а також їх змінювати, якщо в них відсутня адекватна здрава логіка, а також створити певний регламент для адміністрації, яка повинна приймати рішення відповідно до встановлених норм, санкцій і правил, а не керуватись своїм розсудом.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1753695939620.png
  2. Дата походження: 28.07.25

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,040
Бали
253
Вітаю
Час покарання залежить від історії покарань
Також адміністратор спираючись на вашу історію покарань вправі видати як мінімальний так і максимальний термін покарання

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі