Відмовлено ЗГА / Некомпетентність для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ахметов.

Поважний гравець
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
92
Реакції
110
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Яренко Марк
2. Нікнейм адміністратора:Анастасія корветі зга Лео галанте Місса галанте
3. Суть скарги :

Мною було попередньо подано скаргу, однак у її розгляді було відмовлено без зрозумілого пояснення причин.

Якщо пані Корветі не зрозуміла, що я мав на увазі, пояснюю ще раз: дивним є твердження або уявлення, що Служба безпеки України перебуває в структурі МВС. У реальному житті це не відповідає дійсності. Незнання того, що таке СБУ як орган, які його функції, статус та підпорядкування, виглядає щонайменше дивно для осіб, які беруть участь в обговоренні питань діяльності силових структур.

СБУ — це самостійний державний правоохоронний орган спеціального призначення, який не входить до системи МВС, не підпорядковується йому та має власні, чітко визначені законом повноваження.

Окремо викликає занепокоєння тенденція покривати одне одного, замість об’єктивного розгляду фактів і дотримання принципів законності. Такий підхід підриває довіру, створює кругову поруку та суперечить самій ідеї роботи правоохоронних і спеціальних органів.

Прошу надати чітке та обґрунтоване пояснення, з яких саме причин мені було відмовлено, та переглянути прийняте рішення з урахуванням викладених обставин.

Також викликає подив, що адміністрація почала реагувати лише після подання офіційної скарги, тоді як до цього в особистих повідомленнях мене безпідставно блокували.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Допис у темі 'Скарга для ГА\ЗГА НА ГС/держ ЗГС/держ'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Скарга-для-ГА-ЗГА-НА-ГС-держ-ЗГС-держ.363848/post-1456425
5. Дата порушення:27.01.2025

Останнє редагування:

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
407
Реакції
1,052
Бали
153
Перепрошую за оффтоп в темі, давайте внесу ясність, т.я частово це питання стосується мене в тому ключі, коли будучи на посаді ЗГС Держ - мною і було запроваджено саме це.

Першочергово: на сервері СБУ віднесено до структури МВС з суто організаційних причин. Це зроблено для того, щоб фракція мала слідкуючих, кураторів та відповідальних осіб, які займаються її розвитком, контролем і внутрішніми процесами.
Це ігрове та внутрішньо-серверне рішення, першочергово зручністю організаційного характеру та стабільною роботою фракції.

Те, що це не відповідає реальному життю - усвідомлене і допустиме відхилення, тому що ми з вами граємо в гру, не переносимо все з життя на форум. Ми(Адміністрація/Лідери) не зобов’язані повністю копіювати реальні структури, якщо це шкодить балансу, геймплею або не має відповідних механік.

Якщо посилатися на мої слова вище, то логічно було б звернути ВАШУ увагу і на інше:
ККУ, КУпАП, КПК, Закон про СБУ та інші нормативні акти на сервері також не ідентичні реальним. І це зроблено навпаки - в інтересах гравців, щоб спростити ігрові процеси, уникнути зайвої бюрократії та зробити фракційну гру зрозумілою, доступною а головне приємною.

Тому у вашому випадку недоречно апелювати до аргументу “в реальному житті це не так”, оскільки сервер живе за власними правилами та ігровою логікою, яка неодноразово відходить від реальних прототипів - і це норма. Візьміть у приклад кожен з 6-и серврвів та покажіть мені хоча б 2 сервери на яких будуть ідентичні правила по держ. орг.

Щодо відмови у розгляді попередньої скарги: рішення було прийнято не з метою “покривання” когось, а через відсутність порушень правил, на які ви скаржились.
Факт того, що структура СБУ реалізована інакше, ніж у реальності, не є порушенням і не може бути підставою для покарань або чогось іншого.

Стосовно блокувань у приватних повідомленнях - адміністрація має право обмежувати комунікацію у разі неконструктивного, неадекватного діалогу, з яким ви можете ознайомитись у вашій минулій скарзі, цитувати тут - нажаль не буду. Офіційні скарги розглядаються виключно у встановленому порядку, що й було зроблено адміністрацією серверу.

Рішення прийняте в межах правил сервера що повноцінно в компетенції ГА/ЗГА, т.я це першочергові особи, які відповідають за сервер, і підстав для його перегляду наразі немає (на мою думку).
Прошу надалі оцінювати ситуації саме з позиції ігрових правил, а не реального життя, т.я першочергово ми говоримо про гру і граємо в неї.

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,839
Реакції
2,044
Бали
253
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу та попередніми відповідями адміністрації та наданими матеріалами, виношу наступний вердикт:

Рішення щодо зняття вас з посади було прийнято обгрунтовано, в межах чинних правил Ukraine GTA та повноважень ГС/ЗГС держ, і на даний момент є коректним та остаточним.

Причина вашого зняття вам була доведена раніше та залишається незмінною, а саме: розпал конфлікту між державними організаціями у групі, безпідставні та некоректні звинувачення адміністрації у некомпетентності. У разі незгоди з діями адміністрації існує встановлений регламент подання скарг, яким ви могли скористатися у конструктивному форматі.

Вашим основним завданням на посаді було:

• налагодження внутрішньої роботи фракції;
  • допомога лідеру;
  • підтримання стабільної та конструктивної взаємодії з іншими фракціями.
Натомість ваші дії мали зворотний ефект і призвели до загострення конфліктної ситуації, що є неприпустимим для керівного складу фракції.

Щодо аргументів, пов’язаних з "реальними структурами»" та їх відповідністю - сервер функціонує за власною логікою та правилами, які можуть відрізнятися від реальних прототипів задля балансу, стабільності та зручності гри.

Також звертаю увагу, що у випадках неконструктивного або неадекватного спілкування адміністрація має право обмежувати комунікацію в приватних повідомленнях. Офіційні звернення та скарги розглядаються виключно у встановленому порядку, що й було дотримано.

Прошу надалі оцінювати ситуації з позиції правил Ukraine GTA, а не реального життя, та дотримуватись конструктивного формату комунікації в майбутньому, задля уникнення подібних ситуацій.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі