Розглянуто ЗГА покриває порушення ГС держ, некомпетентність, Для ГА та вищої адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Заступник НПУ / ІП | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
360
Реакції
403
Бали
123
1. ЗГА, гс держ
2. Адам Міцкевич
3. Юра, я бачу що ти любиш покривати всі порушення ГС і згс держ,
А те що я відстояв термін на посаді, і я маю право зніматися, ви не маєте право мене тримати в ДСНС, не маєте права Придумувати свої причини, і не діяти за правилами

Чому ви всі стоїте на високих посадах, і не дієте за правилами серверу, ви не компетентні , якщо вважаєте що придумувати незрозумілі причини які ніде не прописані, діяти не за правилами, що це норма, будь ласка, але я таку зневагу до гравців не залишу,

Віктор Миколайович, я знаю що ви хороший адмін, ну подивіться на безлад і некомпетентність своїх підлеглих, чому Зга нічого не діє коли гс держ вигадує причини для недовіри і ЧС,
ЗГА і Гс держ, згс держ постійно всім погрожують ЧС, недовіра, чому вони зловживають своїми правами, перевищують своїми права, нехтують правилами,

Ви заставляєте гравців грати по правилах коли склад адміністрації робить що хоче
4. Мої минулі скарги
5. 06.06.2025

Останнє редагування модератором:

Адам Міцкевич

Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
360
Реакції
403
Бали
123

Адам Міцкевич

Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
360
Реакції
403
Бали
123
1000002991.jpg

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ви повинні усвідомити, що вам було надане
виключення аби обійняти посаду заступника лідера, враховуючи що вам 14 років вам надали виключення не для того щоб ви покинули фракцію у найтяжчий момент, посада заступника лідера або лідера передбачає велику відповідальність, наразі до вас довіри немає і це є виключне право ГС/ЗГС держ, враховуючи ваш вік ви можете тепер обіймати посади виключно до 10 рангу, оскільки через ваш вік вам не буде надано знову виключення, також наголошую що ви не перебуваєте в чорному списку, також відсутні будь-які інші обмеження у вигляді недопусків, з рішенням ГС держ згоден, оскільки ваші дії у час коли фракція перебувала у занепаді вважаю повністю безвідповідальними, тому виключень на високі посади для вас більше не буде, тільки коли ви будете відповідати цим вимогам :

12. Заступником лідера може стати гравець якому виповнилося 17 років
13. Лідером може стати гравець, якому виповнилося 17 років

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі