Доброго дня шановний гравець Андріан Чміль. Покарання, видане адміністратором Євгеном Канапкою абсолютно вірне і обгрунтоване вашим же фрапсом. На вашому відео в скаргі чітко видно що ви відрили першим вогонь по гравцям, а відповідно вони мали повне право відстрілюватись. Якщо брати до уваги Повний відео доказ, то там теж чітко видно, як ви із вашим напарником почали стріляти по автомобілю, тільки зі слів напарника що вони щось порушили. Але, по перше ви особисто цього не бачили а тим більше не зафіксували, по друге, не було абсолютно ніяких доказів що це був саме цей автомобіль оскільки одинакових автомобілів навіть з написом на капоті може бути декілька. Звідси слідує, що спочатку ваш напарник почав стріляти по мимо проїжаючому автомобілі ( підкреслюю з автомобіля пострілів не було). Стосовно другої частини повного фрапсу з якої ви і складали скаргу, ви стояли спиною, ви не бачили хто саме у вас вистрелив, і це цілком міг бути той самий Віталій Джокер ( я не говорю що то був він, а лише припускаю). І лише з його слів ви почали стрілянину ( тобто DM), а так як ви почали стріляти по них, повторюсь, вони відкрили вогонь по вам в якості самозахисту. Я знаю загальну ситуацію, коли кланові і не адекватні гравці приїздать пострілятись або хочуть спровокувати на стрільбу працівників Держ. структур. І я їх не виправдовую. Але у вас є статут якого ви повинні дотримуватись. І якщо я не помиляюсь там чітко вказано що вам дозволено використовувати зброю лише у разі прямого нападу, або небезпеки життю чи здоров"ю. Ви ж почали стрільбу першим не переконавшись що саме ці гравці почали стрілянину. Хочу додати, що це РП проект і потрібно відігравати в ньому як у реальному житті, а в реальному житті вас за стрільбу по цивільним посадили б. До речі, якщо взяти той фрапс де погрози що ви не надовго в НПУ, то на початку фрапсу ви самі говорите що почали стріляти у людину яка Тікала, без зброї. А це теж категорично заборонено згідно статуту.
Стосовно як ви говорите погроз від Дениса Торетто. Я переглянув фрапс повністю і як я зрозумів то була розмова про іншу вашу скаргу на працівника НПУ, на жаль фрапсу тієї скарги я не маю можливості подивитись щоб оцінити ситуацію, та з даного фрапсу я можу зробити висновок: з вами просто проводилась розмова про те, що у вас є вищий керівник, тобто Генерал з яким ви в першу чергу повинні вирішувати питання стосовно стосунків з колегами ( і це стосується будь якої організації). Також, Денис Торетто вам чітко сказав, ви повинні працювати разом, від себе ще додам пані Олександра Шевченко вище за вас за званням і має більший досвід. І якщо вона вказувала вам на якісь помилки ви повинні враховувати це, а якщо ви вважаєте що вона сказала вам робити щось що суперечить статуту то знову ж таки для цього у вас є вищий керівник Генерал. Особисто я слів як ви написали "Далі я згадав, погрози зі сторони майора, зараз він полковник (Денис) тим що якщо я ще раз подам скаргу на когось з СС, тут з тобою ніхто працювати не буде, а точніше ти тут працювати не будеш - ТАК ПОЧУВ Я З ЙОГО СЛІВ" не почув. Та якщо вони були, то ви повинні розуміти, що це командний РП проект і всі грають командою, і якщо хтось один заважає грати іншим то з ним прощаються ( та це не значить що ви не маєте права грати, просто потрібно або влитись в колектив, або знайти собі інший колектив).
Я надіюсь моє пояснення вам буде зрозумілим і адміністрація залишить вам його щоб ви прочитали і зробили висновки на майбутнє ( прошу вибачення у адміністрації, що пишу допис в даній темі). Гарної гри в GTA Ukraine.