Відмовлено ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Альфредо Скарлис

☩ 𝓐𝓵𝓯𝓻𝓮𝓭𝓸 𝓢𝓴𝓪𝓻𝓵𝓲𝓼
Реєстрування
6 Січ 2026
Дописи
52
Реакції
23
Бали
13
Вік
31
1. Ваш нікнейм:Альфредо Скарлис
2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA.

Хочу подати оскарження на моє блокування. Мені був виданий бан через ситуацію в Telegram-каналі, проте жодних прямих доказів того, що саме я писав дані повідомлення, надано не було.

Я не визнаю своєї провини, оскільки не маю відношення до цих повідомлень. Вважаю, що покарання було видане без достатніх доказів та з порушенням принципу справедливого розгляду.

Прошу вас переглянути моє покарання, повторно перевірити ситуацію та надати докази моєї вини, якщо вони дійсно існують.

Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/1fnCYX99 цей скріншот надіслав мені в особисті в діскорді
5. Дата порушення:24.05.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю

Перевіривши доказі виношу вердикт:
Покарання було видано через образу рідних в сторону Лідера НПУ в офіційній групі фракції НПУ.
Згідно правил UKRAINE GTA Покарання можуть бути видані на усіх платформах включно з грою відповідно від порушення.

7.1. Офіційними соцмережами UKRAINE GTA вважаються канали/групи у телеграмі, діскорд сервера, форум, TWITCH канал.
Покарання можуть бути видані на усіх платформах включно з грою відповідно від порушення.
Факт порушення був встановлений та доказаний.
Відбувайте покарання та робіть висновки

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі