Зачинено ЗГС Держ. Орг. / ГА // Виключно для О. Галицького //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

𝓛𝓮𝓪𝓭𝓮𝓻 𝓸𝓯 𝓬𝓵𝓪𝓷 𝓝𝓲𝓶𝔃𝓲
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
139
Реакції
222
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Микола Немчук
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик & Конор Стоун
3. Суть скарги: Добрий День Олег! Звертаюсь до вас щодо моєї Скарги на
Держ. Орг. та також Неоф. Огр. Після розгляду Адміністратором Анрієм Косиком мою Скаргу Відмовили і вадали поперердженя щодо Пункту 6.36. Ukraine GTA я не згідний з вердиктом ЗГС Держ. Орг. Андрієм Косиком! Після чого я подав на Оскарження Головному Адміністратору Конору Стоуну так як я не згідний з Вердиктом. На що мені надали відповідь в Вигляді "Відмовлення". Попрощу вас Розглянути данний Інцендент! проте хочу звернути вашу щодо пункту 1.9.2. Скарга від 3-го лиця - це коли власник скарги прикріпив докази іншого гравця, або створює скаргу від імені іншого гравця, яким не являється.
Так як я це мій Відео Доказ і я Автор Скарги.
На мою думку Злив особистого Складу як зауважив Андрій Косик Зневбачаю. Так як нГС Держ. орг. а відео присутні Грубі порушення Загальний Правил UKRAINE GTA які не підлягаються Розгляду та заважають Комфортні Грі.

Цим самим рахую що Андрій Косик та Конор Стоун Розгляну Скаргу не коректно на не Компентетно. Прошу вас Прийняти Міри і Перерозгляду Скаргу та зняти з мене попередження за Порушення в вигляді 6.36.

Також хочу звернути вашу увагу на розгляд цієї скарги. Раніше було розглянуто скаргу від гравця 2200, який так само не був безпосередньо причетний до ситуації. Попри цестарше адміністратор за Андрія Косика, а саме ГС, який слідкує за державними організаціями, ухвалив позитивне рішення щодо тієї скарги.
Цим самим я вбачаю некомпетентніть ЗГС Держ. Орг.!
СКАРГА (Тиць)

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Моя Скарга 1 (Тиць) Моя Скарга 2 (Тиць)
5. Дата порушення: 24-07-2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,439
Реакції
1,249
Бали
253
Вітаю, щодо цього: "Також хочу звернути вашу увагу на розгляд цієї скарги. Раніше було розглянуто скаргу від гравця 2200, який так само не був безпосередньо причетний до ситуації. Попри цестарше адміністратор за Андрія Косика, а саме ГС, який слідкує за державними організаціями, ухвалив позитивне рішення щодо тієї скарги. Цим самим я вбачаю некомпетентніть ЗГС Держ. Орг.! СКАРГА (Тиць)"
На момент розгляду зазначеної скарги керівництвом серверу були Головний Адміністратор Євгеній Макрен та Заступник Головного Адміністратора Владислав Громовий. Рішення щодо її розгляду було ухвалено спільно з ними. Враховуючи, що скарга стосувалася лідера фракції, було прийнято рішення зробити виняток та взяти її до розгляду.
Очікуємо відповідь керівництва.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,061
Реакції
1,918
Бали
253
Вітаю

Ви не були безпосереднім учасником RP-процесу, про який йде мова у скарзі.
Відповідно, Ви не можете достовірно знати всі обставини ситуації та наявність або відсутність IC-причин для дій її учасників.
Сам факт наявності відеозапису не свідчить про порушення правил, якщо особа, яка подає скаргу, не є учасником подій і не володіє повним контекстом RP-ситуації.
Твердження щодо некомпетентності адміністрації є Вашою суб'єктивною оцінкою та не підтверджуються жодними об'єктивними доказами. Наведений Вами приклад іншої скарги не може бути підставою для перегляду цього рішення, оскільки кожна ситуація розглядається індивідуально з урахуванням усіх її обставин.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі