Відмовлено ЗГС Кріс Ровент - ГА Олександра Фатченко Некомпетентність/ Блат/ Нехтування правилами/ Використання Адмін Прав в Своїх цілях. Для Керівництва!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Нікнейм адміністратора: Кріс Ровент, Олександра Фатченко
Особистий нікнейм: Влад Набанов
Суть скарги:

Трішки інформації про клан, та що в ньому відбувається:
Не для кого не секрет що я Влад Набанов довгий час був лідером Одного з самих активних кланів на 05 сервері, а саме клану "NABANOV".
Наразі в мене неактив на 05 сервері та системним лідером був назначений Павло Набанов, я ж залишився в клані на посаді Заступника лідера.
Я продовжую слідкувати за тим що відбувається в клані, та в загалом на 05 сервері.

Ситуація - яку хочеться прояснити:
Нещодавно, а саме 03.04.2024. приблизно о 21:00 відбулася наступна ситуація:
Гравець Нікітка Хард - який перебуває в клані "NABANOV" (на посаді Місцевий) поїхав на страйкбол, щоб пострілятися з гравцем Владосік Отоманов з клану "Sacred". В результаті чого Нікітка Хард Почав агресивно себе поводити та ображати гравця Владосік Отоманов. Після цього гравцю було видане покарання на 14 днів за образу гравців. Хочу зауважити що покарання видавала "Головний Адміністратор" Олександра Фатченко. Після цього через 3 години 04.04.2024 о 00:26 Клану "NABANOV" ЗГС Неоф Кріс Ровент Видає Догану за Масові порушення від учасників клану - Доказ покарання, хочу зауважити що на момент отримання доган немає жодної cхваленої скарги на клан "NABANOV" (Фото скарг в Середу 03.04.2024) (Скарги на Неоф гравців).
На разі в клані перебуває 80 гравців 05-го серверу на мою думку масовими порушеннями є хоча б 20% від всіх гравців в клані (80-20% = 16) тобто масові порушення - це щонайменьше 16 гравців клану "NABANOV". А в нас ситуація розгортається по іншому - Один гравець навіть не зі старшого складу порушив правила проєкту, а саме: Образа гравців і клану зразу ж прилітає догана.

Пояснення де я бачу: Некомпетентність/ Блат/ Нехтування правилами:
1. Некомпитентність адміністрації - це адміністратори, які не мають достатніх знань, недостатньо обізнані з правилами проєкту або з правилами відповідної сфери слідкування (В нашому випадку - це Правила неоф. організацій).
Олександра Фатченко
- 1) В чому полягає Некомпетентність Олександри Фатченко - Олександра Фатченко Забанила гравця без відеодоказів, або з відео 3-ї особи (Порушення правил адміністрації, а саме Регламент покарань) Якщо ж я помиляюсь, то прошу запросити у пані Фадченко Відеодоказ за яким було видано покарання гравцю Нікітка Хард на 14 днів, якщо ж відео немає, то прошу накласти штраф на Заробітну плату ГА!
- 2) Коли Павло Набанов вирішив розібратися чому клану видали догану за порушення одного учасника та при цьому сказали що це масові порушення - Олександри Фатченко дала відповідь: Покарання видавав ЗГС Неоф всі питання до нього. - Це нам показує те, що Олександра не слідкує за особовим складом та не розуміє що коїться на 05 сервері та не може впоратися з посадою Керівника 05 серверу.

Кріс Ровент
-1) Кріс Ровент Видав Клану догану за образи гравців від учасника клану без доказів!
Після того як ми викликали Кріса в Діскорд розібратися в ситуації він нам сказав "Для мене Бан - це масові порушення "
-2) Кріс перебуває на посаді Заступника Головного Слідкуючого - мені цікаво як такий некомпетентний адміністратор став на таку посаду..
Чи можливо на 05 сервері На високі посади може стати будь-хто (Навіть той хто не знає правил проєкту?).
Тепер поясню де я бачу БЛАТ:
-1) Олександра Фатченко замість того щоб розібратися в ситуації та провести хоча б бесіду з адміністратором сказала: Покарання видавав ЗГС Неоф всі питання до нього... (Блат ЗГС).
-2) Видавання покарання через особисті повідомлення - "Блат клану Sacred"

Якщо в нас так цікаво видаються догани чому догани не видалися в цих випадках?
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-зз-оск-№40.153962/post-667443
02-й
03-й
04-й
- І це тільки 3 випадки, а на Форумі їх значно більше...

- Я прошу розглянути цю скаргу та видати покарання ГА та ЗГС також прошу зняти догану клану "NABANOV" За потреби я готовий зайти в спілкування 05 серверу ДС та пояснити все більш детально!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
Дата походження: 03.04.2024

З повагою! Заступник Лідерa клану NABANOV Влад Набанов!

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
253
Вітаю!

Шановний гравець, передаю скаргу керівництву.

Додам від себе всю ситуацію, Ваш гравець з клану, без підставно ображав людину, яка взагалі не проявляла жодної агресії у бік нього. Надалі, хочу сказати, що лідер Павло Набанов був повністю згідний з доганою і нічого проти не мав.

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Переглянувши Вашу скаргу - виношу вердикт:
Почнемо ситуації де клану NABANOV видалась догана, її отримав клан, оскільки, буквально за годину декілька учасників клану отримали покарання різного виду від варну до бану. Тому і було прийнято таке рішення - видати покарання за масові порушення від клану.
Надалі, ситуація з лідером Павло Набановим, який написав Головному Адміністратору о 00:00, що йому дуже треба поговорити в діскорді задля вирішення питань. Йому пішли на зустріч і пройшли з ним на розмову в діскорді. Під час діалогу, як мені відомо була присутня пані КТП Іра Блейс, де вже утрьох проводилась розмова, оскільки, багато ситуації які були перелічені - були помічені саме нею. Надалі, лідеру все пояснили і питань у нього не було. Він почав навіть, розповідати свої життєві ситуації. Але потім на наступний день, поступило повідомлення ЗГСу Неоф., що він все ж таки не згідний з доганою. Хоча вночі від нього була почута наступна фраза: "Так. Питання вирішено". Тому 2 пункт, вже виявляється не дійсним через те що діалог був.
Щодо ЗГС Кріса Ровента, покарання було видано вірно, всі докази він отримав від пані КТП Іри Блейс. Надалі, тема "блату" як Ви стверджуєте Кріса Ровента від Олександри Фатченко. Не зрозумів і досі, де в цих словах Ви побачили блат: Покарання видавав ЗГС Неоф всі питання до нього... (Блат ЗГС). Відповідь на питання, щодо догани клану було надано вище. Ви приводите ситуацію на 02 сервері, хоча гравці та ситуації ніяк не відносяться до 05 серверу.
Від Вас же самого Влад Набанов було помічено неодноразове подання скарг на адміністрацію і вони були або відмовлені або зачинені. Ви самі кожного разу під час діалогу в діскорді казали: "Я пишу скарги, щоб просто поговорити з адміністрацією, тому що сумую за Вами". Що вже надає сумніви і спроваджує думати нас, що це виглядає як злив.
Тому вважаю, вердикт та покарання видано вірно.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі