Розглянуто ЗЗ, чи не ЗЗ ?(Дмитро Морріс-некомпетентність)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Дмитро Морріс
2.Григорія Ярошенко
3.Суть Скарги Некомпетентність Адміністратора!Або упереджене ставлення до гравців проєкту!
Вчора подаю скаргу на Держ.Орг Що поліцейський 1 на радарі.Скарга Від 20.06.2025 о 17:16 Надаю доказ Але на фрапс попадає момент перестрілки поліцейського з іншим гравцем.
Що робить Дмитро Моріс (Слідкуючий НПУ)Шаблонно відповів, що на радарах можна бути одному,в той же час Керівництво НПУ Каже ,що це заборонено і за це Догана)))) Цікаво хтож з них правий?Йдемо далі після шаблонної відповіді Дмитро Моріс Виносить Вердикт Гравцю який випадково потрапив на фрапс 120хв деморгана за ДМ в зеленій Зоні!Цікаво Виклакию я Адміністраторів на місце перестрілки поліцейського і гравця питаю шановні тут є зелена зона....А Вони 3-4 адміна прилетіло Кажуть нема тут ЗЗ .Зелена Зона тільки На СТО і нижче до будівництва тут де ми стоїмо нема 33.Кажу цікаво.Питаю а якщо я тут буду перестрілку вести з поліцейським це ДМ мені? кажуть якщо без причини то да,якщо була якась провокація зі сторони поліцейського тоді це не рахується ДМ.Цікаво Як Дмитро Морріс оцінює докази,чим він користується?Адже на фрапсі видно просто як гравці стріляють один одного повної ситуації немає але гравцю ід56381 Андрюха Крутов вліпили деморган на 120хвилин просто за те, що випадково попав на фрапс.Через такку некомпетентність страждають гравці.І мусять відбувати покарання Деморгани Бани Варни і тому подібне саме за необізнаності,та недосвідченості!
ТАЙМ КОДИ ПИШУ КАПСОМ ЩОБ потім не писали що таймкодів нема!
00:10 секунд Викликав адмінів
00:15 секунд Питаю про зелену зону де ми стоїмо!
01:27 Адміністратор дає відповідь де там ЗЗ
01:48 і до кінця! Питаю Про дм якщо я стріляю і по мені у відповідь.Надають відповідь!(І Дивіться до кінця)!!!!
4.Докази
5.21.06.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Покарання видано вірно
Зазначу що, зелена зона - територія, та прилегла до неї територія (тротуар, в деяких випадках проїзна частина), яка може бути системною або встановленою правилами проєкту, або під час проведення масового заходу.
Людина яка була вбита була в зеленій зоні, а гравець який вбив знаходився поруч, знаючі що вбиває людину в ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі