Розглянуто ЗЛ ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
142
Реакції
183
Бали
48
1. Я 216948
2. 208605
3. Було построеніе на плацу,де ЗЛ підійшовши до мене просто вдарив при всіх оточуючих (не відкатив) далі я висловився некоректно типу що він робить,він доставки планшет звільнив мене по Втраті Довіри чим порушив правило 6.8 лідерів держ:6.8. Причини, які потрібно вказувати при звільненні гравця: Втрата довіри. (за погодженням у Слідкуючих) | Перезарядка до наступного вступу - 5 днів(не погодивши зі слідкуючим)-одразу звільнив через планшет. Далі коли виводив с території ВЧ я запитав що це було,він відповів чого я огризаюсь і нецензурно лаюсь.
Прошу Адміністрацію показати пункт правил,де за лайку взагали звильняють и звільняють по Недовірі? (передивиться мою историю покарань в лавах ЗСУ-их нет)
Тобто виходить ЗЛ можно просто підійти до рекрута Вдарити його і потім звільнити?-то якщо це норм-то це ганьба і я втрачаю желаніе надалі грати в цю гру,якщо по прописаним правилам і відеодоказам у ЗЛ порушення є,а йому за це нічого не буде і буде перекручено на його бік.
Прошу Сняти недовіру і востановити на посаді рекрута ЗСУ.
якщо щось буде не зрозумило- потребуйте відеофіксацію згідно правил у ЗЛ,яка повинна бути у нього обовязково
Поки так. Но може бути продовження...
4. Докази: скріншот і відео короткі,не потребують тайм кодів. Приємного перегляду.
и
5. 28.07.2026

Вкладення

• IMG_20260729_100116_733.jpg
    IMG_20260729_100116_733.jpg
    302 Кб · Перегляди: 32
Останнє редагування:

Андрій Косик

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,466
Реакції
1,258
Бали
253
Вітаю, вас було звільнено за неадекватну поведінку та порушення субординації, згідно з статутом ЗСУ: "6.6 - Військовослужбовцю Армії забороняється порушувати субординацію під час спілкування з цивільними особами, військовослужбовцям та співробітникам інших держ. структур. | Покарання за порушення: Попередження / Догана /Звільнення|". Щодо звільнення вас без погодження слідкуючого, заступник лідера ЗСУ отримає дисциплінарне покарання та з ним буде проведено бесіду. Другий відео-доказ який ви прикріпили не буде братись до розгляду, так як він поданий від 3-тього лиця. Поновити вас у фракцію спираючись на вашу поведінку - не можливо.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі