Розглянуто ЗЛ НПУ БэдКоп 57444

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
131
Реакції
159
Бали
48
1. я 216948
2. 57444
3. зайшов в открытую дверь ,которую кто-то из сотрудников не закрыл и перемещался исключительно по желтой зоне НПУ(желтая зона)-
Жовта зона
  • Локації: внутрішні службові коридори, загальні кабінети та інші адміністративні зони установи.
  • Режим доступу: дозволено перебувати виключно чинним працівникам НПУ або стороннім особам у супроводі співробітників.
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/НПУ-Положення-про-територію.407727/ -
це не червона зона де перебувати суворо заборонено.
после чего захотел выйти,а двери уже были закрыты кем-то.
подбежал с рандомной двери и остановился рассматривая карту и ждал чтоб кто-то вышел и вывел. в ту же минуту появляется 57444 и сразу же приказным тоном говорит,чтоб я покинул. я САМОСТОЯТЕЛЬНО покинуть не могу,не могу открыть двери,Чтобы выйти. дальше дает диктуя в слух- перша закона вимога...друга закона вимога... -не оголошая третю-кафая безпидставно мене(напоминаю,что это желтая зона) и ведет в кабинет.
сразу же начинает по манере общения отигрывать роль Бед Копа. раздевая меня до гола ,тем самым оскорбляя мою честь и достоинство
-НЕ ОТИГРЫВАЕТ правильно на протяжении проц. действий РП ОТИГРОВКИ
-по 2-3 раза изымает видео и звукофиксацию . знаходить у меня ГОЛОГО при обыске видео и ззвукозаписущие устройства,когда моя одежда снята давно,пусть объяснит с каких мест он достает это,если я голый. а это уже ОСОБО ТЯЖКОЕ ИЗДЕВАТЕЛЬСТВО надо мной!!! после чего взял одежду и одел на меня ее.
1.16. Під час вчинення незаконних дій BAD COP-у дозволено поводитися неналежно, спілкуватись неповажно (в міру), при цьому не порушуючи правила проєкту.
Примітка: заборонено принижувати честь гравців, використовувати жорстокі відігровки аморального виду.
потом садит на 50 минут за незаконне проникновение на объект,что охраняется.
прошу дать Администрацию ответ на вопрос. если объект охраняется,то где охрана и почему двери в желтую зону открыты для свободного входа и перемещения по желтой зоне. где в правилах не написано,что перебывание в желтой зоне строго запрещенно,ссылку на правила додал выше.
почему Зам Лидера НПУ начинает отигрыватьт роль бед копа,не имея на то айси причины???
так же прошу ДАТЬ ответ Администрации как Зам Лидера НПУ отигрывает роль бед копа,если у него нет поданной и схваленой РП биографии на бед копа!!!(ВНИМАНИЕ)- https://forum.ukraine-gta.com.ua/forums/Біографії-bad-gov.137/ а так же https://forum.ukraine-gta.com.ua/forums/Біографії-bad-cop.138/ покажите мне тут биографию данного Зам Лидера.
так же прошу наказать согласно правил за все правонарушения действующих лиц на данном видеодоказе.
прошу Администрацию изъять полную видеофиксацию у данного ЗАм Лидера. проверить его на БЕД КОПА и возможность отигрывать роль БЕД КОПА.!!! ВНИМАНИЕ-показать мне где прописана и схвалена его биография бед копа!!! если ее нигде нет на оф форуме. где все биографии написаны
4. доказ
тайм коды:
0.01-0.08 захожу в открытые двери в желтую зону НПУ
0.08-6.30 просто передвигаюсь по зоне желтой. под конец закрыты двери не могу выйти самостоятельно. остановился и ждал кого-то чтоб выпустил
6.50-7.21 дал ГОЛОСОМ 2 ЗАКОННЫХ ПОПЕРЕДЖЕННЯ перед кафом и не отвечал на вопрос,что я нарушаю и какую статью перебывая в желтой зоне. грубил,общался не соответственно Зам ЛИдеру НПУ
7.21-14.06 не отигрывал РП отигровки,БедКопил безпидставно, знущался с меня,когда я стоял без одежды достовая у меня звуко и видеозаписывающие устройства. ПРИКАЗЫВАЛ) молчать не одев на меня кляп... половина РП отигровок была не озвучена и не прописана в чат.и т. д
посадил за незаконно епроникновение на охраняемую территорию.
5. 26.06.2026

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,337
Реакції
1,137
Бали
253
Вітаю.
Розглянувши скаргу виношу вердикт:

Над вами були проведені Bad Cop дії, у результаті яких у вас було вилучено всі фото- та відеофіксуючі засоби.

Гравець Олег Ломакін [57444] отримає покарання за Порушення правил Ukraine GTA 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин.
Також з заступником лідера буде проведено бесіду.

Гравець Мойша Гольдман [216948] отримає покарання Порушення правил Ukraine GTA 5.21.1. "Перетяг RP ситуації" - Заборонено примушувати до відігравання без згоди інших сторін, навмисно еротичне відігравання, сексизм, відігравання за іншу людину, відігравати речі, які не могли з'явитись у вас з рівного місця. | Мут 30-90 хвилин+6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин.

У гравця раніше була схвалена RP-біографія на Bad Cop, а також він перебуває у відповідній групі Bad Cop/Gov. У зв'язку з очищенням застарілих дописів на форумі, яке було проведено через велике навантаження, тема зі схваленою біографією була видалена.

Найближчим часом гравець повторно опублікує свою біографію на форумі. Водночас це не скасовує факт того, що на даний момент він офіційно перебуває у групі Bad Cop/Gov, до якої можна потрапити виключно після схвалення відповідної RP-біографії.

Стосовно жовтої зони :

У жовтій зоні: особі виноситься одне чітке попередження. Якщо протягом 2 хвилин громадянин не залишає зону або не надає підстав для перебування — проводиться негайне затримання та встановлення особи.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі