Марія Остін
Козак
- Реєстрування
- 29 Тра 2024
- Дописи
- 4
- Реакції
- 11
- Бали
- 6
Вітаю шановні розробники!
Дана пропозиція виключно для ЗМІ!
Працювала у ЗМІ рік тому, але навіть після виходу оновленого інтер'єру функціонал не змінився. Ось що я пропоную:
1. Додати сердечко, як в ДСНС, яке відновлювало б голод та здоров'я. А розмістити його можна у їдальні
1. Додати сердечко, як в ДСНС, яке відновлювало б голод та здоров'я. А розмістити його можна у їдальні
2. Полегшити роботу ЗМІ та більш організувати, Нижче детальніше:В телефоні кожного гравця є додаток для публікації оголошень, я пропоную додати кнопки: Транспорт, Нерухомість, Ринок та ін. теги відповідно до П.Р.О. А в меню співробітника ЗМІ додати ці вкладки відповідно. Це покращить роботу ЗМІ, адже всі оголошення не будуть в купі, а самі будуть розсортовані по своїм коміркам, тобто наприклад співробітник№1 відповідає за Транспорт та Нерухомість, співробітник№2 за Рекламу та Ринок і т.д., адже коли багато співробітників, то не зрозуміло, хто що редагує та може таке траплятись, що одночасно одне оголошення редагує 2 співробітника, в результаті один отримує винагороду, а інший нічого, хоча старався та редагував.
В разі обрання кнопки "транспорт", системно в оголошенні вже буде написано [Транспорт] і т.д., а якщо гравець обрав "транспорт", а написав там про рекламу, то скасовуватиметься співробітником. Візуальна реалізація може бути наступного вигляду:
До прикладу, гравець натиснув на "Реклама" та написав своє оголошення, після публікації перед його оголошенням вже стоїть тег його ж виду оголошення, реалізація можлива так само, як системно прописується тег [1+1], тільки ці теги підключаються до кнопок та мають доволі простий алгоритм дій, який дуже добре відомий будь-якому програмісту-початківцю. До прикладу, вже такий алгоритм присутній: якщо натиснуто кнопку "Подати оголошення", то текст Зелений, а якщо натиснуто "Подати VIP оголошення" - Жовтий.
3. Мова пішла за редагування оголошень. Вартість не дуже себе виправдовує, детальніше:
Для звичайного гравця 1 символ вартує 35 гривень, якщо повідомлення звичайне та 300 грн - VIP(в наявності преміум статусу). Мінімальна кількість символів, щоб системно пройшло оголошення - 10. Співробітник отримує за одне відредаговане оголошення 250 грн та 10ехр і не важливо, якої воно довжини.
Рахуємся: Відправник написав "Куплю машину" витратив на нього 420 грн. Співробітник його відредагував "[Транспорт] Куплю будь-який т/з. Бюджет: вільний", а отримав за нього лише 250 грн. Приклади з власного досвіду наведені нижче.
Я пропоную: Платити співробітнику 30грн/символ та 1ехр/символ в оголошенні, адже 95% оголошень, як приведено у прикладі, та співробітник за це отримав би 1080 грн та 36 досвіду, що я вважаю дуже вагомим плюсом. Та така функція підніме актив найцікавішої фракції!
4. Квести.
На даний момент існує лише один квест - Миття підлоги, який НІЧОГО не дає. Ти 2.5 хвилини витрачаєш на просто миття підлоги, натомість, коли такий же квест є в таких організаціях як ДСНС та МОЗ, в яких за нього дає досить приємну суму та досвід, тому пропоную залишити цей квест, додавши винагороду 2.500 грн та 150ехр
Також додати пару квестів:
Квест "Написання статті
Гравець бере квест на мітці, його веде на мітку до комп'ютера та натиснути л.Alt, як зображено нижче
Потім виконується анімація "Миття рук", а гравець повинен пройти квест з натискання клавіш 15 разів, як показано нижче
В разі провалу, квест обнуляється та гравець чекатиме наступної спроби за 30 хвилин. Якщо ж навпаки, гравець вдало натискав на клавіші та йому вдалось його пройти, то йому необхідно віднести роздруковану статтю до стійки, як зображено нижче та натиснути л.Alt. Квест виконано, гравець отримав 5.000 грн на 250ехр
Квест "Доставка документів"
Суть в тому, щоб переносити коробку з документами з точки А в точку В 5 разів, подібні квести є в ЗСУ, ВРУ та в деяких роботах, тому реалізація не буде над складною, точка А знаходиться на першому поверсі, а точка В на другому, як показано нижче. Взяти та покласти коробку л.Alt. Квест виконано, гравець отримує 3.000 грн та 100ехр, а квест виконувати можна кожні 30хв.
В принципі, як на мене ідей досить багато, та вони точно заохочать людей вступати в ЗМІ та робити актив! Якщо в когось є доповнення, з радістю прочитаю кожну пропозицію!