- Реєстрування
- 29 Бер 2023
- Дописи
- 92
- Реакції
- 39
- Бали
- 63
ПОНОВЛЕННЯ НА ПОСАДУ В ЗМІ
Інформація для колишніх співробітників щодо процедури відновлення
📋 ПРАВИЛА ТА УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ Для того, щоб поновитися у складі організації, ви маєте відповідати наступним критеріям:
ВАЖЛИВО: Директор або Заступники зобов'язані відхилити заявку, якщо хоча б один з пунктів вище був порушений.
Приклад форми на відновлення:
Директору ЗМІ Данилу Дрозду Від: (Прізвище Ім'я)
З А Я В А
Я, (Ім'я Прізвище), виявляю бажання поновитися на свою посаду (Ваша посада). Прошу Вас надати мені дозвіл відновитися у званні в ЗМІ. Зобов'язуюсь суворо дотримуватись Статуту, виконувати розпорядження старшого складу та сумлінно виконувати свої професійні обов'язки.
До заяви додаю необхідні копії документів:
Ксерокопія паспорта: Документ
Ксерокопія трудової книги: Документ
Ксерокопія медичної книги: Документ
Дата: Підпис:
Інформація для колишніх співробітників щодо процедури відновлення
📋 ПРАВИЛА ТА УМОВИ ПОВЕРНЕННЯ Для того, щоб поновитися у складі організації, ви маєте відповідати наступним критеріям:
- З моменту звільнення пройшло не більше 7 днів.
- Причина звільнення — виключно "За власним бажанням" (ЗВБ).
- Якщо ви були звільнені через "Порушення статуту", "Втрата довіри" або "Проф. непридатність" — поновлення неможливе.
- Ваше звання на момент звільнення було вище за "Оператор [4]".
- При поновленні порядкове звання знижується на 1 ранг.
- Усі копії документів мають бути завантажені на ресурси: Imgur, PostImages, imgpile або ImgBB.
ВАЖЛИВО: Директор або Заступники зобов'язані відхилити заявку, якщо хоча б один з пунктів вище був порушений.
Приклад форми на відновлення:
Директору ЗМІ Данилу Дрозду Від: (Прізвище Ім'я)
З А Я В А
Я, (Ім'я Прізвище), виявляю бажання поновитися на свою посаду (Ваша посада). Прошу Вас надати мені дозвіл відновитися у званні в ЗМІ. Зобов'язуюсь суворо дотримуватись Статуту, виконувати розпорядження старшого складу та сумлінно виконувати свої професійні обов'язки.
До заяви додаю необхідні копії документів:
Ксерокопія паспорта: Документ
Ксерокопія трудової книги: Документ
Ксерокопія медичної книги: Документ
Дата: Підпис: