Розглянуто ЗМІ | Хейнс Мальтаро, Тьома Мальтаро | Грубе порушення статуту, субординації, а також нон-рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Чорний

У відставці
Активний гравець
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
597
Реакції
187
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Хейнс Мальтаро, Тьома Мальтаро
2. Особистий нікнейм: Віктор Чорний
3. Суть скарги: Хейнс Мальтаро: Будучи на конференції в особистому кабінеті, мій співробітник викликає мене до КПП, по причині "Приїхало 1+1". Швидким кроком вибігаю на вулицю та бачу дану особу в формі та з камерою. Не встиг запитатись "мету приїзду?", як у мене починають брати інтерв'ю. Хочу наголосити, що даний співробітник приїхав на ОТЗ(Стажерам не доступний СТЗ), а також, він був один, і "брав інтерв'ю" також один, тим самим порушив статут (конкретний пункт в статуті я не знайшов, але як заміна йому може виступити пункт [3.10] - Будь-яке виїздне інтервью громадян має братися на фоні службового Т/З.). Далі, ця особа, після невдалого інтерв'ю, прописала команду /respawn. Ви напевно запитаєтесь, а чому ж тоді фрапс починається саме після цього моменту? Моя відповідь буде така: до останнього надіявся, що можливо цей громадянин нарешті зрозуміє, що був не правий, вийде за територію та повернеться в офіс, але, як ви можете далі бачити, це все тільки початок, на жаль. =)
Отож, 2 частина, можливо, вам буде "недостатньо" доказів перед початком фрапсу (вище описана ситуація), в такому випадку прошу розглянути тоді порушення пункту статуту
[2.1] - Робочий час у ЗМІ починається з 08:00 та закінчується о 21:00. Обід з 13:00 до 14:00. Вечірня перерва з 18:00 до 19:00.
(Переходячи до тайм-кодів та перегляду фрапсів, прошу звернути увагу на чат(ліворуч зверху) !)
Викликав у рацію МОЗ. Лікарі виконали свою роботу та ми продовжили далі. Вийшли за територію, після довгий розмов ця людина цілеспрямовано здійснила напад на цивільного, а також, після заарештування, здійснила напад на мене (05:07). Розглядаючи продовження фрапсу, не бачу сенсу залишати тайм-коди та приділяти час кожній фразі та порушені даної особи. Не одноразово були некоректні висловлювання з уст цієї людини в чат [1.4] - Кожен співробітник ЗМІ може бути грамотним, чемним і адекватним. (потрібно замінити "може" на "зобов'язаний"). Нон рп дії на початку фрапсу (висловлювання в ІС чат після смерті), а також ухилення від рп (18:25, людина вийшла з гри будучи в кайданках).
Тьома Мальтаро: 12.06.2023. Під час написання цієї скарги, до мене надійшло ще одне повідомлення від "1+1" клікабельно . Ще один співробітник, Тьома Мальтаро, був один з відео-камерою (повертаючись вище до не прописаного пункту статуту), а також, в колі невідомих людей, які раніше були тісно пов'язані зі злочинною діяльністю (клан). Наскільки мені відомо, співробітникам державних організацій заборонено мати будь-які стосунки з Організаціями Злочинного Співтовариства..
Говорячи відверто, я до останнього не хотів заливати скаргу на форум, але після тривалої розмови з слідкуючим Максимом Нікітенком стало відомо, що це єдиний варіант винести покарання для даних осіб. Щиро надіюсь, що я не дарма витратив свій час і покарання для них буде суворе, розраховую ув'язнення (деморган) та звільнення "ЧС ЗМІ", або ж ще краще, "ЗЧС".
4. Особисті докази (скриншот/відео): Хейнс Мальтаро: https://youtu.be/MC_iNtcapLs , Тьома Мальтаро: https://youtu.be/ZjB-wJEKbPo
5. Дата порушення: 12.06.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Хейнс Мальтаро, Тьома Мальтаро
звільнено з фракцій

Хейнс Мальтаро
NonRP дії - (/jail 30 - 60 хвилин.)
Ухід від РП - (/jail 120 хвилин.)

Зачинено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі