- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 69
- Реакції
- 28
- Бали
- 63
Щотижневий звіт старшого складу ЗМІ 1+1
В даній темі старший склад ЗМІ, а саме головні редактори та керуючі каналом звітують про свою роботу за тиждень.
Термін подачі: до 22:00 неділі (можливі винятки за умови попереднього повідомлення керівника).
Система оцінювання звіту (максимум — 50 балів):
В даній темі старший склад ЗМІ, а саме головні редактори та керуючі каналом звітують про свою роботу за тиждень.
Термін подачі: до 22:00 неділі (можливі винятки за умови попереднього повідомлення керівника).
Система оцінювання звіту (максимум — 50 балів):
№ | Критерії | Опис | Бал |
1️⃣ | Виконання посадових обов’язків | Лекції, тренування, іспити, адаптація новачків. | 0–10 |
2️⃣ | Кількість роботи з особовим складом | Організація проєктів, зборів, активностей (3+ осіб). | 0–10 |
3️⃣ | Взаємодія з державними організаціями | РП-події, співпраця з іншими фракціями, спільні заходи. | 0–10 |
4️⃣ | Звіт написаний вчасно | Подано до/в суботу — максимум. Затримка = мінус бали. | 0–10 |
5️⃣ | Якість оформлення, зручність перевірки | Структурованість, грамотність, доказова база, лаконічність. | 0–10 |
Підсумкова оцінка:
Бали | Рівень | |
45–50 | Відмінно | |
35–44 | Добре | |
25–34 | Задовільно | |
Менше 25 | Незадовільно | |
За кожні 10 балів премія - 1.000.000 грн
Форма подачі звіту:
ЗВІТ
Директору ЗМІ
Панкратову Івану Юрійовичу
Від: (звання) (прізвище, ім’я, по батькові)
Панкратову Івану Юрійовичу
Від: (звання) (прізвище, ім’я, по батькові)
Я (Посада) (Прізвище ім'я по-батькові), подаю звітність своєї роботи протягом тижня з (хх.хх.хххх) по (хх.хх.хххх). До звіту прикріплюю:
Посвідчення: [Посилання]
Виконана робота: [Посилання]