ЗМІ перевіряє ЗСУ в якіх умовах військові | Роман Язвінський

Роман Язвінський

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
94
Реакції
100
Бали
48
69820a0c4a83e3493a84ab6fe76bfc11_1920x830.png

20.03.2024 року. ЗМІ міста Дніпро вирішило вспонтанно приїхати до ЗСУ щоб перевірити на що йдуть кошти, в яких умовах проживають військові. Герої які кожного дня захищають нашу землю, нас!

I99yZHQ.png

Screenshot_4.jpg

Пізніше співробітники ЗМІ пройшли до казарми, де їм провів "екскурсію" полковник ЗСУ Дмитро Скакун. Та один з військових.

I99yZHQ.png

Screenshot_8.jpg

З першої думки це було схоже ніби як на в'язницю. Старі вбиральні, крихкі водозмішувачі, пліснява, сморід.. Але для того ж ми сюди й приїхали. Щоб вирішити такі проблеми, на які скоріш за все або закриває очі старший склад або влада країни. Але ЗМІ це розповсюдить! Та ми доб'ємось що в кожній військовій частині буде приємно знаходитись!

Вкладення

• I99yZHQ.png
    I99yZHQ.png
    13 Кб · Перегляди: 73
  • JVZm0Gb.png
    JVZm0Gb.png
    1.2 Кб · Перегляди: 70

Роман Язвінський

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
94
Реакції
100
Бали
48
Screenshot_9.jpg

Нажаль вбиральня в військовій частині в жахливому стані, ЗМІ відзняли деякі кадри, на якіх це дуже замітно. Деякі військові не цінують те що в них є. Не розумію, але я впевнений що пізніше такого не буде! Мерія та влада України повинна щось зробити з цим! Це не можна так залишати! Наші військові мають бачити що влада турбуєтся за них на усіх фронтах!
I99yZHQ.png

Screenshot_10.jpg

Хоча б в ванній є дзеркало, це вже добре, також мені сподобався оптимістизм полковника. Якій на всі проблеми швидки знаходив вирішення. Але це повинен робити не він! А ще раз повторюсь, В-Л-А-Д-А!

I99yZHQ.png
Screenshot_11.jpg

Мені сподобалось що в військових є місце до вони можуть прати свій одяг, не руками а в машинці! Це дуже добре. За це великий плюс, не знаю кому, владі, або керівництву частини.

Як я дізнівся там самі нові пральні машинки від Samsung. Які можуть керуватись дистанційно, через офіційний додаток. Це дуже зручно як пояснив полковник. Навіть стоячи на плацу, можна попрати свої речі.

Мені подобалось перевіряти військову частину з цим полковником. Так як я не почував себе напряжно. Ми дотримувались офіційності, но й про жарти не забували, про емоції, це саме головне, бачити посмішку на лиці військового - це успіх!
I99yZHQ.png

Screenshot_14.jpg

Пізніше нас провели до самої казарми, до спальних місць. Тут було все чисто, гарно, було приємно заходити. Було видно що дисципліна була в кожного військового. Кожне ліжко було добре заправлене, кожний стульчик був гарно поставлений біля ліжка.

Також надалі мені робив екскурсію один з військових. Тому що полковнику треба було відійти. Але з військовим я також знайшов спільну мову! Вони всі миролюбиві, доброзичливі, гарно виховані!

Військовим подобаєтся керівництво та умови проживання, хоча я не згідний, мені здаєтся вони трохи прикривають своє керівництво.
I99yZHQ.png

Screenshot_18.jpg

Полковник завірив нас що військових він частенько відпускає в місто для проведення досугу.

Це дуже добре, а також він сказав що вони частенько грають в казармі в карти, доміно, шахи.
I99yZHQ.png

Screenshot_19.jpg

Але я побачив, точніше учуяв не дуже хорошу ситуацію, смердючий матрац, на якому спить один з військових. Мені здаєтся йому не дуже приємно. Але знову ж таки, військовий завірив мене що вони тільки сьогодні попрали матрац, та це напевно трохи залишився сморід. Пізніше я настояв на тому щоб матрац був замінений, тому що це не гуманно!

I99yZHQ.png

Screenshot_23.jpg

В казармі є шкаф, де всі військові можуть зберігати свої особисті речі, але на моє здивування на них немає замків, ніяких. Я задав запитання: "Чи були ситуації крадіжки?" на що військовий зразу мені відповів що ні! Тут всі чесні, та такого не роблять.
Але все ж таки як на мене має бути особистий простір хоча б в речах які в тебе є, тому також я за щоб причепити замки! На всяк випадок.
I99yZHQ.png

Screenshot_24.png

Пізніше мене провели до мед.пункту, де знаходятся поранені, або хворі військові.

Screenshot_25.jpg

Наразі я не зміг побачити мед.працівника, але на мою думку тут все добре. Тому що я не бачив випадків коли хтось з військових жалівся на медицину в військовій частині.

I99yZHQ.png
Screenshot_26.jpg

Screenshot_30.jpg
I99yZHQ.png

Screenshot_31.jpg

Прогулюючись по військовій частині, я побачив тренувальний майданчик, на мою думку це також одне з основних місць.
Screenshot_32.jpg

Я вирішив що також потрібно замінити тренувальний майданчик військовим, чим швидше тим краще. Тому що саме тут проходить основна підготовка, яка буде покращувати військових фізично.

Screenshot_33.png
Screenshot_34.png

Я вирішив спробувати пройти декілька цікавих тренажерів, але на одному з них впав, це дійсно тяжко.
I99yZHQ.png
Screenshot_36.png

THE END

Вкладення

• Screenshot_36.png
    Screenshot_36.png
    667 Кб · Перегляди: 65
  • Screenshot_36.png
    Screenshot_36.png
    667 Кб · Перегляди: 74
  • Screenshot_33.png
    Screenshot_33.png
    554.4 Кб · Перегляди: 74
  • Screenshot_33.png
    Screenshot_33.png
    554.4 Кб · Перегляди: 77
  • Screenshot_25.jpg
    Screenshot_25.jpg
    255.8 Кб · Перегляди: 69

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
для початку все чьотко
але заливайте силками або ж через "вкласти зображення" щоб нормальний розмір був, бо не читабельно на скрінах

Роман Язвінський

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
94
Реакції
100
Бали
48
для початку все чьотко
але заливайте силками або ж через "вкласти зображення" щоб нормальний розмір був, бо не читабельно на скрінах
Перепрошую, само чомусь змінило розмір( я робив нормальний. Там навіть в тих хто раніше робив СС в них тепер теж щось з картинками. Це щось з форумом напевно

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі