Іван Артемович
Активний
- Реєстрування
- 30 Лип 2023
- Дописи
- 65
- Реакції
- 11
- Бали
- 362
Вітаю, команда Ukraine GTA та гравці!
Хочу підняти важливе питання — оплату за повідомлення в ЗМІ. Раніше вона складала хоча б 250 грн, зараз лише 170 грн. Це занадто мало, і через таку низьку винагороду гравці втрачають мотивацію працювати з новинами.
Я пропоную підняти оплату до 1.000 грн за повідомлення. Чому саме ця сума є оптимальною:
Дякую за увагу та сподіваюся на підтримку цієї пропозиції!
Хочу підняти важливе питання — оплату за повідомлення в ЗМІ. Раніше вона складала хоча б 250 грн, зараз лише 170 грн. Це занадто мало, і через таку низьку винагороду гравці втрачають мотивацію працювати з новинами.
Я пропоную підняти оплату до 1.000 грн за повідомлення. Чому саме ця сума є оптимальною:
- Мотивація гравців. При такій оплаті більше людей захочуть працювати в ЗМІ, адже професія стане реально вигідною.
- Активність. Повідомлення будуть надходити майже щогодини, а не зрідка, як зараз. Це зробить гру більш живою та динамічною.
- Економіка гри. За день можна буде заробляти до 400.000 грн, що створить здорову конкуренцію та підвищить інтерес до професії ЗМІ.
- Якість контенту. Коли гравці бачать реальну вигоду, вони більше стараються, пишуть цікаві новини та підтримують атмосферу в грі.
Дякую за увагу та сподіваюся на підтримку цієї пропозиції!