Розглянуто ЗСУ|Іван Фаратов|non RP та DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Ронський

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
46
Реакції
46
Бали
23
Скарга
  1. Нікнейм гравця: Іван Фаратов #673323
  2. Особистий нікнейм: Назар Ронський #6777818
  3. Суть скарги: Підїхавши до паркану та ставши від огорожі за 3 метри, Іван Фаратов nonRP дав попередження 1/3 стоячи на оглядовій башні на відстані від мене, також у моєму авто не було відкритого жодного вікна, після чого почав стрільбу по мені, а також по машині, наносити шкоду.
  4. Докази (відео): *Жмяк*
  5. Таймкод 0:36
  6. Дата порушення: 09.10.2023 02:15

Іван Фаратов

Західна Україна ( Дєд)
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
355
Реакції
68
Бали
31
В наказах генерала написано при знаходженні в забороненій зоні дозволено відкривати вогонь без попереджання (заборонена зона 5 метрів) , попереджень було 2 , тому що було далеко тому ви побачили тільке одне ,

Іван Фаратов

Західна Україна ( Дєд)
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
355
Реакції
68
Бали
31
І також якщо у вас були закриті вікна то це ваші проблеми а не мої , від мене було попередження , тобіж стоячі на вишці я мав якимось дивом постукати тобі у вікно чі як ти вважаєш , а злізти і поїхати до тебе з тим що знаючі як ви всі любите через паркан лазити то не дуже б хотілося марнувати час за який би ви встигла вкрасти патрони, або інформувати порушнмків в тому що нікого на вч не має як ви любите це робити останнім часом, дуже цікава ти людина, для таких ситуацій і є наказ згідно якого ми працюємо

Назар Ронський

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
46
Реакції
46
Бали
23
Не бачу сенсу з тобою тут щось обговорювати. Так, треба було підїхати і поговорити, а не тулити. Для таких гравців які перелазять є адміністрація. На відео якому я надав чітко видно 1 попередження, і то в закритій машині я б тебе не почув. Ти ще скажи, що ти забагоюзив зброю бо наказ дали?!. Дай людям позбирати гриби, як не як осінь і ознайомся з правилами сервера.

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
В рельному житті отак біля заборів ВЧ не їздять, тому вважаю що розстріляли вірно при тому було попередження.
Може бути тільки примітка що потрібно було б зробити хоть 1 постріл в гору, та як це не зробили, то гравець отримає покарання у вигляді догани.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі