Розглянуто ЗСУ / Ілля Кічовський / Стрільба без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
202
Реакції
133
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Ілля Кічовський
2. Особистий нікнейм: Ярослав Дейдаров
3. Суть скарги: Почав стріляти по мені без причини по формі, до того часу я збив його випадково на його мотоциклі, но це не повід стріляти по мені, це порушення Статуту, він міг викликати МОЗ НПУ щоб розібратись а він почав по мені стріляти, прошу видати данному гравцю догану за порушення статуту , і в деморган на 60хвилин за ДМ (на початку фрапса він почав перший по мені бити, без причини, потім стріляти)
4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення:16.06.2023

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
202
Реакції
133
Бали
48
Надайте будь-ласка повне відео ситуації.
Даю Вам 6 годин!
Це повна відеофіксація так ж говорю, до того часу я випадково його переїхав, після чого він встав і побіг, потім вернувся і почав стріляти, прошу наказати данну людину, доказів хватає щоб наказати, по статуту бієць не має право підходити і бити мене без причини, а також стріляти. (Якщо данну людину не накажуть, буду писати скаргу на данного адміна)

Останнє редагування:
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
253
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт.
Гравець Ілля Кічовський: отримає догану за порушення статуту.
І також DM car (/jail 45 хвилин).

Останнє редагування:

Ілля Кічовський

Пенсіонер
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
41
Реакції
18
Бали
11
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт.
Гравець Ілля Кічовський: отримає догану за порушення статуту.
І також DM car (/jail 45 хвилин).
Вважаю не справедливим, так як людина закінчила зміну, почала мене ДБшити, (цього в відео не надала) а почав записувати коли ми почали СПРАВЕДЛИВО дратися на кулаках

Ярослав Дейдаров

Західна Україна
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
202
Реакції
133
Бали
48
Вважаю не справедливим, так як людина закінчила зміну, почала мене ДБшити, (цього в відео не надала) а почав записувати коли ми почали СПРАВЕДЛИВО дратися на кулаках
А нічого то що ти перший почав битись, я не хотів ніякої драки, ти перше кудась побіг потім вернувся, і почав мене бити)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі