Розглянуто ЗСУ / Андрій Нестрович / ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Золотий

Активний
Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
88
Реакції
16
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Андрій Нестрович
2. Особистий нікнейм: Андрій Кензо
3. Суть скарги: Вирішив подивитися що на ЗСУ, приїхав, мені дали попередження на покидання території я від'їхав. Під'їхав Андрій Нестрович і ростріляв
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 07.05.2023

Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
19
Бали
8
Так ви були та Залазили на ВЧ та втікли я вас застрелив та ви знову повернулися тому ви сам іпорушили правило а саме РК та ви 3 рази поверталися 1 раз залізли на вч вас знешкодили потім знову повернулися відкрили вогонь я вас загасив лічно потім ще раз повернувся і я вас знову застрелив та я вам надавав попередження тим більш ви заїхали по полю тим саме порушили ще одне правило Non rp drive

Останнє редагування:
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
19
Бали
8

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Так ви були та Залазили на ВЧ та втікли я вас застрелив та ви знову повернулися тому ви сам іпорушили правило а саме РК та ви 3 рази поверталися 1 раз залізли на вч вас знешкодили потім знову повернулися відкрили вогонь я вас загасив лічно потім ще раз повернувся і я вас знову застрелив та я вам надавав попередження тим більш ви заїхали по полю тим саме порушили ще одне правило Non rp drive
Якщо у Вас є докази, що він РКшить, або провокує, надайте відповідні докази.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю! Гравець Андрій Несторович отримає покарання за пунктом:

3. Військовослужбовці ЗСУ можуть розстріляти нападаючих які знаходяться біля заборів військової частини після трьох попереджень [/jail 60 хв.]

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі