Розглянуто ЗСУ/Вадим Коічі/DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Бернатович

Новий гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
26
Реакції
2
Бали
8
    1. Нікнейм гравця: Вадим Коічі (32845)
    2. Особистий нікнейм: Юрій Бернатович (36193)
    3. Суть скарги: Я, капітан Юрій Бернатович, виконуючи службовий обов’язок, помітив особу в цивільній формі та розпочав RP-взаємодію (перевірка посвідчення).
      Особа одразу втекла:
      • спочатку на власній автівці (це не зафіксовано на відео, але підтверджується мною);
      • далі особа заїхала на територію на машині з СБУ там був Артем Ханов(теж не на відео);
      • на відео чітко видно, як особа бігом тікає до казарми, повністю ігноруючи мої RP-дії та команди (п. 6.27).
      • Біля казарми ми з паном Артемом Хановим наздогнали особу, але вона проігнорувала нас і зайшла в казарму. У самій казармі я залишився з особою один на один (без свідків) — особа повністю ігнорувала мене, мої команди та будь-які RP-дії.
      Дана поведінка — класичне та грубе порушення п. 6.27 «Уникнення RP відігрувань»:
      • втеча від перевірки;
      • ігнор команд офіцера;
      • використання казарми як «безпечної зони» для припинення RP;
      • повний відмов від рольової взаємодії навіть у ситуації один на один.
      • Прошу:
      • застосувати п. 6.27 до Вадима Коічі;
      • винести тимчасовий бан;
      • в подальшому не дозволяти використання казарми як спосіб ухилення від RP (додати в правила або роз’яснити).
    4. Докази (YouTube, чіткі таймкоди):
      • [0:05–0:45] — початок втечі, особа біжить до казарми, ігноруючи мої команди
      • [0:50–1:20] — біля казарми, догнали разом з Артемом Хановим, особа ігнорує і заходить в казарму
      • [1:25–2:10] — в казармі один на один, особа стоїть і повністю ігнорує мене та RP-дії
    5. Дата порушення: 17.11.2025, ~12:20–12:30 (серверний час)

• З повагою до адміністрації та з повною довірою до об’єктивного розгляду, Юрій Бернатович

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
З даним працівником буде проведена профілактична бесіда з приводу відігрування рп.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі