Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Вітаю шановний гравець!
Я як Полковник ЗСУ, хочу висловити свою думку, ви вже не вперше приїжаєте на жовту зону території ВЧ, на мою думку ви хочете злити більшість співробітників ЗСУ.
З співробітником буде проведена бесіда на тему: "Території ВЧ"
Але попрошу вас більше не приїжати на територію ВЧ просто так, також від вас було замічено порушення правил серверу: NonRP Drive.
Я вам свою відповідь надав, очікуємо рішення Адміністраторів
Відповідь від заступника:
Дивлячись відеодоказ, видно що там вже стояла машина з відкритими дверима, та був напад, судячи з цього по вам і був відкритий вогонь
На рахунок ваших приїздів на жовту зону, не вперше ви приїжджаєте та заливаєте скарги на співробітників ЗСУ, якщо й надалі це буде продовжуватись, ми зробимо все щоб вас на законних підставах могли вбивати біля вч?
Вітаю, шановний гравець,
Заступники надали відповідь.
Місце дислокації Збройних сил являється забороненою зоною, всі потрапляння на територію військової частини здійснюються з дозволу Керівництва Збройних сил.
З співробітниками буде проведено бесіду на тему АКПП, але Ви в свою чергу не приїжджайте на територію ВЧ без вагомої причини.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.