Розглянуто ЗСУ/Владислав Договіренко ПП UG 5.9,5.10,6.19

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
  1. Нікнейм гравця: Владислав Договіренко
  2. Особистий нікнейм: Артурчік Фаретті
  3. Суть скарги: Саджу в теплиці. Незрозуміло як ( NonRP) він дізнався що я знаходжусь в теплиці . Далі почав використовувати нецензурну лайку, неповажно ставитись та ображати( ПП UG 5.8,5.9,5.10) . після чого з водомету почав мене поливати ( ПП UG 6.19 ) . Примітка : камеру використав для того щоб зафіксувати його айді адже його не було видно спочатку та взагалом щоб було видно що він поливає з водомету.
  4. Докази (скріншот/відео):тиць ( клікабельно)
  5. Дата порушення: 30.03.2025

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Вітаю, так як скарга на мене висловлю свою думку. Перше щоб я хотів зазначити так це те що в той момент йшла судна ніч і всі правила та канони рп зникають, друге що до того що нецензурної лайки я звісно можу помилятись але її там нема, з приводу неадекватних висловлювань можливо ви не так розумієте цей пункт на форумі але неадекватні висловлювання це коли вас покривають матом говорять максимально принижуючи гідність якщо ви прийняли за неадекватні висловлювання "виходь харе якк баба сидіть" то це дивно.

Очікуйте на відповідь від адміністрації!

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !

Ситуація на відео відбувається під час Судної Ночі , тому порушень не зафіковано.

Гравець [48918] отримує покарання згідно правил серверу :
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Mute 30

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі