Андрій Бенов
Файний тіп, козачок!
- Реєстрування
- 17 Жов 2022
- Дописи
- 445
- Реакції
- 567
- Бали
- 113
- Нікнейм гравця: Григорій Толчоко, Олександр Концюбинський.
- Особистий нікнейм: Андрій Бенов
- Суть скарги: Вітаю! Після відкриття КП та рішення суду а саме ЧС МО на 40 днів, особа навмисно почала обходити ЧС МО, коли її було викрито, особа почала погрожувати тим що вона зробить ще один акаунт та буде заходити в ЗСУ, крім того особа хвасталась що вона це вже робила, прошу видати особі максимальне покарання за це, також зазначаю що особа неодноразово порушує правила серверу і ймовірно навіть після цього покарання вона буде писати оскарження по типу "Вибачте я більше не буду" "Я не знав" , пан Толчоко буде і надалі заходити до нас щоб обходити покарання, якщо не вжити заходів ця особа буде знову і знову створювати нові акаунти і тд. Прошу забанити особу саме по серійнику, без можливості оскарження. Публікую фрагменти розмови з тою особою, якщо потрібні додатково докази зверніться до мене в діскорд 2023_1_2022
- Докази (скріншот/відео): Тут, Тут (Особа каже що їй всеодно, вона зробить новий акаунт), Тут (Особа каже видалю акаунт і створю новий) (Тайм-код першого фрапсу з 00:00 по 3:02)
- Дата порушення: 18.10.2025
Останнє редагування: