Розглянуто ЗСУ ДМ+ЗЗ Без причини I D - 219

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Ярослав Тигер [25912]
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: Вітаю. Я приїхав до військкомату у своїх справах. Після того, як вийшов із будівлі, побачив, як до військкомату під'їхав Gelik із співробітником ДБ. Він вийшов із автомобіля та без жодних пояснень і будь-якої RP-взаємодії почав нападати на мене, чим вчинив DM. Жодних провокацій чи причин для цього з мого боку не було.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 1 числа

2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення

6.2.1.
"DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. У зеленій зоні дозволяється відкривати вогонь у відповідь виключно з метою самооборони. Для цього гравець повинен мати відеодоказ, який підтверджує, що першим вогонь відкрив інший гравець. За наявності такого доказу гравець має право захищатися та вести вогонь у відповідь у межах зеленої зони.
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Таймкоди:

4:14
— видно, як до військкомату під'їжджає Gelik.
4:18 — водій навмисно здійснює наїзд на мене.
5:30 — без будь-якої причини та без RP-взаємодії починає DM по мені.

Останнє редагування модератором:

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
544
Реакції
327
Бали
123
Вітаю
Гравець Ярослав Тигер отримує покарання згідно правил UG
А саме
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі