Robert Shevchenko
Новий гравець
- Реєстрування
- 16 Лют 2025
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
1. Ваш нікнейм: Роберт Шевченко
2. Нікнейм порушника: Нікіта Шевченко
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: Данний гравець почав мене переслідувати на службовому автомобілі і почав кричати в мегафон про зупинку, я відповідно хотів проїхати далі бо був протитанковий їжак але він почав відразу стріляти з МП9 після чого я почав тікати і ввімкнувши фрапс він мене наздогнав. Я вийшов і він мене вбив, але перед цим він стріляв по мені(не встиг ввімкнути фрапс). Навіть якщо адміністрація не винесе йому покарання. Я вважаю що лідер має провести бесіду з цією людиною або дати догану за цими правилами:
5.1 Заборонено покидати військову частину без дозволу генерала
5.22 Заборонено покидати військову частину у робочий час до звання полковник(генерал може покидати військову частину у будь-який час)
5.3: «Заборонено використовувати службову техніку в особистих цілях». (гравець катався по сервері на ланосі службовому)
5.5 Заборонено використовувати зброю в особистих цілях.
6.3 Заборонено стріляти по цивільних особах за територією військової частини.
Виняток: наказ.
6.5 Заборонено оголення зброї в разі, якщо відсутні підстави для її застосування.
6.6 Заборонено застосування зброї в населених пунктах.
Виняток: самооборона, наказ.
5.8 Заборонено халатно ставитися до своєї посади. (Гравець не на ВЧ, а якщо обід то він у формі покинув)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 15.07.2026
2. Нікнейм порушника: Нікіта Шевченко
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги: Данний гравець почав мене переслідувати на службовому автомобілі і почав кричати в мегафон про зупинку, я відповідно хотів проїхати далі бо був протитанковий їжак але він почав відразу стріляти з МП9 після чого я почав тікати і ввімкнувши фрапс він мене наздогнав. Я вийшов і він мене вбив, але перед цим він стріляв по мені(не встиг ввімкнути фрапс). Навіть якщо адміністрація не винесе йому покарання. Я вважаю що лідер має провести бесіду з цією людиною або дати догану за цими правилами:
5.1 Заборонено покидати військову частину без дозволу генерала
5.22 Заборонено покидати військову частину у робочий час до звання полковник(генерал може покидати військову частину у будь-який час)
5.3: «Заборонено використовувати службову техніку в особистих цілях». (гравець катався по сервері на ланосі службовому)
5.5 Заборонено використовувати зброю в особистих цілях.
6.3 Заборонено стріляти по цивільних особах за територією військової частини.
Виняток: наказ.
6.5 Заборонено оголення зброї в разі, якщо відсутні підстави для її застосування.
6.6 Заборонено застосування зброї в населених пунктах.
Виняток: самооборона, наказ.
5.8 Заборонено халатно ставитися до своєї посади. (Гравець не на ВЧ, а якщо обід то він у формі покинув)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):