Розглянуто ЗСУ | Денис Іванчук | Уникнення рп відігровки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коля Марик

Новий гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
4
Реакції
3
Бали
6
Нікнейм гравця :Денис Іванчук | 6842837
Особистий нікнейм: Коля Марик
Суть скарги: особа (тобто рекрут не у формі) не хотіла виходити перед солдатами в жовтій зоні, і на їхні прохання просто ігнорувала. Це мене розлютило, тож я підійшов і по РП розбив йому вікно та витягнув. Але він не вийшов, щоб продовжити РП, а просто сидів і писав у нон-РП чат: "Ти не маєш права таке робити, я скажу мирному" і т. д.
Докази (скріншот/відео):тиць
Дата порушення:25.06.2025

Денис Іванчук

02 | Західна Україна | Патріот🇺🇦
Реєстрування
8 Січ 2024
Дописи
57
Реакції
45
Бали
33
Суть скарги: особа (тобто рекрут не у формі) не хотіла виходити перед солдатами в жовтій зоні, і на їхні прохання просто ігнорувала. Це мене розлютило, тож я підійшов і по РП розбив йому вікно та витягнув. Але він не вийшов, щоб продовжити РП, а просто сидів і писав у нон-РП чат: "Ти не маєш права таке робити, я скажу мирному" і т. д.
По-перше,хочу сказати,шо ви не мали права розбивати вікно у моєму ж транспорті,тим більше ви знали,що я рекрут,по-друге,це перетягування РП на свою сторону з точки того,що в реальному житті просто так т/з, рекрута чи солдата не калічили і не вибивали б вікно,тому що потім я би просто звернувся до суду або до вашого сс, і ви би були звільнені з ЗСУ та ще б видавали мені компенсацію за розбите скло в теслі,що коштує не мало.Також хочу сказати,що ви перевищили свої повноваження та не дотримувались рп, оскільки, вікна в мене закриті та двері теж,в теслі є шумоізоляція,тому я міг не чути,що ви казали,а просто так вибивати вікна ви не маєте права. Тим більше,якщо ви вибили вікно прикладом мене могло поранити осколками скла,що дозволяє мені повне право звернутись до суду та МОЗ звірити мої поранення (якщо вони є),та вам якщо вони є сісти на пару років з повною компенсацією збитків.

Очікуємо відповіді слідкуючої адміністрації !

Останнє редагування:

Марк Безсонов

[M AI-Capone] 02
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
85
Реакції
128
Бали
38
Якщо ти сидиш в машині та я підійду та відіграю що розбив скло та дістав тебе та загрузив в Бусик то буде норм?

Денис Іванчук

02 | Західна Україна | Патріот🇺🇦
Реєстрування
8 Січ 2024
Дописи
57
Реакції
45
Бали
33
Тим більше ви запевняєте,що я ігнорував вашу вимогу,ви підійшли і розбили з приклада вікно,тоді де ваша стресостійкість і адекватність,що я вас розлютив,то одразу калічити людину і її авто,я бачу її немає,а якщо її немає вам не місце в ЗСУ,та працювати з колегами!

Коля Марик

Новий гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
4
Реакції
3
Бали
6
По-перше,хочу сказати,шо ви не мали права розбивати вікно у моєму ж транспорті,тим більше ви знали,що я рекрут,по-друге,це перетягування РП на свою сторону з точки того,що в реальному житті просто так т/з, рекрута чи солдата не калічили і не вибивали б вікно,тому що потім я би просто звернувся до суду або до вашого сс, і ви би були звільнені з ЗСУ та ще б видавали мені компенсацію за розбите скло в теслі,що коштує не мало.Також хочу сказати,що ви перевищили свої повноваження та не дотримувались рп, оскільки, вікна в мене закриті та двері теж,в теслі є шумоізоляція,тому я міг не чути,що ви казали,а просто так вибивати вікна ви не маєте права. Тим більше,якщо ви вибили вікно прикладом мене могло поранити осколками скла.

Очікуємо відповіді слідкуючої адміністрації !
Пане, ви трохи темните, адже перед цим ви вже виходили з транспорту, і солдати чітко сказали вам пройти за КПП. Ви на це нічого не відповіли й просто мовчали. Після цього ви знову зайшли в машину — чому? (Докази наявні).
Крім того, чому ви під час робочого часу були без форми, перебували за межами КПП і не виконували накази старших за званням?
Як би там не було, я у межах РП-ситуації розбив вікно і витягнув вас з машини. Навіть якщо мені й випишуть за це догану, ви все одно повинні відіграти вихід з транспорту, а не просто сидіти і писати в нон-РП чат, що я “не маю права таке робити”.
Саме про це йде мова у скарзі.

Слава Марик

Західна Україна
Реєстрування
25 Кві 2023
Дописи
272
Реакції
122
Бали
88
Вітаю.
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець Денис Іванчук [6842837] отримає наступні покараня:

Порушення внутрішнього статуту Зброй Сил України

5.8 - Військовослужбовцю забороняється залишати зміну у робочий час, перебувати у місцях розваг без отримання: відгулу, дозвіл генерала, полковника. | Покарання за порушення: Догана /Звільнення

1750873537332.png

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі