Розглянуто ЗСУ Для Гс.Держ/ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Гранько

Шановний гравець
Реєстрування
23 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм лідер: Святік ланько
  2. Особистий нікнейм:Артем Гранько
  3. Суть скарги: Я стояв в Афка зробити брату кашу їму 1 рік 2 місіца і за тогощя я відійшов на 20 хв я признаюся дозволено і я пропустив Код 5 і за тещо я пропустив 1 раз код 5 мені видав догану а як я помню на 05 сервері не допускаєтьца до обзвон а тут допускаєтьца і зазлості я розказав всю ситуасію та трохи пригрозив так - " Я тобі кажу нормально чи ти сьогдні знімаєш догану чи я пишу скаргу на форум" потім він сказав що можеш думати офіційно що ти недопускаєся до обзвона на Підполковника за недвіру від лідера я сказав все до Кирило Ведмідь я їму розказав всю ситуацію та він сказав попросиш вибачення і зроблю виключення допуск до обзвону я перед ним вибачився. Я їму сказав що Кирило зробив виключення а він сказав мені досраки ( серівно) . Прошу вас розглянути мою скаргу та надати допуск до обзвона на Підполковнику.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. https://ibb.co/6Jv2nrBh
  6. Дата походження:23.05.2025

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
188
Реакції
154
Бали
88
  3. Суть скарги: Я стояв в Афка зробити брату кашу їму 1 рік 2 місіца і за тогощя я відійшов на 20 хв я признаюся дозволено і я пропустив Код 5 і за тещо я пропустив 1 раз код 5 мені видав догану а як я помню на 05 сервері не допускаєтьца до обзвон а тут допускаєтьца і зазлості я розказав всю ситуасію та трохи пригрозив так - " Я тобі кажу нормально чи ти сьогдні знімаєш догану чи я пишу скаргу на форум" потім він сказав що можеш думати офіційно що ти недопускаєся до обзвона на Підполковника за недвіру від лідера я сказав все до Кирило Ведмідь я їму розказав всю ситуацію та він сказав попросиш вибачення і зроблю виключення допуск до обзвону я перед ним вибачився. Я їму сказав що Кирило зробив виключення а він сказав мені досраки ( серівно) . Прошу вас розглянути мою скаргу та надати допуск до обзвона на Підполковнику.
Прошу замітити що в доказах є голосові повідомлення які ми не чуємо і в них може міститись провокація

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
300
Реакції
900
Бали
153
також хочу наголосити, що це не є проблемою лідера, на те чому ви відійшли від ПК. також можливо була провакація

Артем Гранько

Шановний гравець
Реєстрування
23 Сер 2024
Дописи
26
Реакції
4
Бали
6
добре написитаи мені в дс можна я вам скину голосові по повідомленя П.Мудрик та П.Гс держ та ЗГС держ ДС-artem067679

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,194
Реакції
725
Бали
253
Вітаю!

Якщо ви не прибули на стрій на код-5 - за це лідер має право видати догану. З видачею догани згоден. Стосовно допуску на старші/керівничі посади - на першому етапі відбору кандидатів лідер самостійно вирішує чи надавати довіру кандидату.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі