Розглянуто ЗСУ // Догана без причини // Для ГС, ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
49
Реакції
31
Бали
63
1. Нікнейм лідера/заступника: Нажаль не знаю
2. Особистий нікнейм: Вероніка Міленинко
3. Суть скарги: На військовій частині відбувався КОД-4, але в той час була обідня перерва і я якраз була не на військовій частині, а їздила по своїм справам. Після відбою КОД-4 мені сказали, що мені видадуть догану і її видали. Також якщо в нас гра про РП, то по РП в мене не було рації, бо я була без форми, і про КОД-4 дізнатись я не могла.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик

5. Дата походження: 27.01.2024

Останнє редагування:

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю,дії при КОДі-4 Ви як Заступник Начальника підрозділу повинні знати на пам'ять.Коли оголошується КОД-4 у рацію надходить повідомлення,якщо ви являєтеся не на зміні повідомлення приходить вам в телефон через який ви бачите повідомлення про військовий стан (тобто фракційний чат),по правилах всі військовослужбовці які перебувають на службі,обідній перерві,відпусці мають при надзвичайній ситуації тобто КОД-4 з'явитися на військову частину,одягнути форму та очікувати вказівок від старшого складу,якщо старшого складу немає в області то 10 або 9 ранг бере відповідальність на себе.Вам була видана догана за неявку на КОД-4 та повну бездіяльність.Також у спец.зв'язку Вас було повідомлено про ситуацію на яку Ви повністю незреагували так як учасники з якими Ви перебували в спец.зв'язку були повністю були задіяні на військовій частині.Ви в цей час каталися з Заступником лідера СБУ
хоча знали про всі події.Я вважаю покарання видано вірно з умови,що ви являється Майором у фракції та повинні бути прикладом для своїх співробітників.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі