- Реєстрування
- 5 Лис 2024
- Дописи
- 534
- Реакції
- 560
- Бали
- 153
Тижневі Звіти Старшого Командного Складу
Даний розділ призначений для подання щотижневих звітів усіма військовослужбовцями, які обіймають керівні посади у складі Збройних Сил України (ЗСУ), а саме:
Інструктори
Майори
Підполковники
Звіти є обов’язковими до подання щотижня та контролюються Генералом ЗСУ. Вони слугують для аналізу діяльності старшого складу, оцінки ефективності виконання обов’язків та активності на службі.
Форма подання звіту:
Даний розділ призначений для подання щотижневих звітів усіма військовослужбовцями, які обіймають керівні посади у складі Збройних Сил України (ЗСУ), а саме:
Інструктори
Майори
Підполковники
Звіти є обов’язковими до подання щотижня та контролюються Генералом ЗСУ. Вони слугують для аналізу діяльності старшого складу, оцінки ефективності виконання обов’язків та активності на службі.
Форма подання звіту:
Генералу Збройних Сил України
Романовій Валерії Валеріївні
Від [Ваше ім’я та прізвище]
1.Проведення тренувань
Я (Звання), (Прізвище Ім'я по Батькові) в період часу з [число/місяць/рік] по [число/місяць/рік] було виконано наступну роботу:
2.Проведення лекцій
3.Виїзди на блокпости
І так далі...
Дата: (вказати дату)Натисніть, щоби розкрити...
Підпис:
Важливо:
- Звіт подається щотижня, незалежно від інтенсивності діяльності. Години подання: кожної неділі до 23:00!!!
- В разі невиконання мінімуму обов’язків протягом тижня — це також має бути вказано із зазначенням причини (відпустка, хвороба, службове відрядження тощо).
- Неподання звіту без поважної причини — дисциплінарне порушення.
Кожного тижня запроваджується премія за якісне виконання звітності.
Розмір преміальних балів встановлено у такому порядку: - для інструкторів: 1 бал = 80 000 грн (відповідно, 25 балів = 2 000 000 грн);
- для майорів: 1 бал = 100 000 грн (відповідно, 25 балів = 2 500 000 грн);
- для підполковників: 1 бал = 120 000 грн (відповідно, 25 балів = 3 000 000 грн).
Нарахування коштів здійснюватиметься після перевірки та оцінювання поданих звітів.