Схвалено ЗСУ // Конор Летед // Ухід від рп + образи + ФФ + MetaGaming

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мортон Острозький

ГС Неоф | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2023
Дописи
879
Реакції
385
Бали
168
1.Нікнейм гравця: Конор Летед
2.Особистий нікнейм: Мортон Острозький
3.Суть скарги: під час агітації СБУ Дніпра у ЗСУ підрозділ АЗОВ багато говорив, це дуже розлютувало Полковницю Марину Острозьку, вона почала видавати попередження та догани бійцям, Конор Летед десь гуляв, коли Марина Острозька підійшла до строю з'явився Конор, він почав перекрикувати Марину, це її ще більше розлютило й вона наказала йому дуже високим тоном стати до строю, Конор за те що вона наказали йому високим тоном образив її, в мене була відеофіксація( за потребності можу показати) я її передав Марині й вона видала догану Конору, Конор за це почав ображати Марину ще більше, Марина наказала йому вийти зі строю на що він просто побіжав до парковки ЗСУ та після взяв Рено Дастер щоб поїхати з ЗСУ(ухід від рп), в нього це не вийшло і він підійшов до Марини і почав її ображати, Конора було звільнено.
4.Докази (скріншот/відео): https://drive.google.com/file/d/19Qesv9VgKKVfLpbPQoiY_lOVQuQH28_P/view?usp=sharing
Тайм-коди: 0:41-ухід від рп, 02:20 образи, 03:06 friendly fire(ФФ), 03:55 повторні образи, 04:50 MetaGaming(MG)
5.Дата порушення: 03.08.2023

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

-Гравець Конор Летед отримає покарання в вигляді:

FF - /jail -120 хвилин

Неадекватні висловлювання - /mute 60 хвилин
Образа гравців - /mute 60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі