Розглянуто ЗСУ//Кірюха Варгус// ДМ+Нешанобливе ставлення до гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
109
Реакції
42
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Кірюха Варгус
  2. Особистий нікнейм: Катана Екстазі
  3. Суть скарги: ДМ+ Нешанобливе ставлення до гравців. Вітаю шановна адміністрація я Катана Екстазі і я хочу розповісти як це все трапилось. Я приїхав до своєї подруги в ЗСУ а саме до Ірини Мілашки вона мене знає і я її це дружина Кіріла Мусанговича колишнього полковника НПУ м.Д і короч я стояв мив машину. Пітходять до мене якісь люди(По рп я поки не знав хто це), почали питати що я тут роблю я їм об'яснив і ЗСУ на ім'я Максим Волович та це мені кажеться перевищення повноважень, добре не суть. Потім він в офтоп сказав "Го я тобі кину свій тг а ти мені в лс кинешь відеофіксацію моїх порушень" і через 3-5 секунд Даний працівник як ви бачите на відео просто мене без IC причини вбиває а саме ДМ він робить та вкінці сказав цитую його слова: "Давай откисай" а це я думаю нешанобливе ставлення до гравців або порушення субординації тому, що він це сказав як ви помітили не в ОФФТОП чат а в Загальний а саме в Войс. І я дивіться на данного працівника це вже не одна скарга а друга я не знаю як до ЗСУ набирають таких людей. І ще я в кінці сказав якщо що в ОФФТОП чат. Ось доречі ще одна скарга на данного працівник від громодянина-https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗСУ-Кірюха-Вергус-ДМ-ЗЗ.128143/ Будь ласка зробіть щось або він всіх перестріляє без причини і почне порушувати субординацию
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 30.01.2024(я зараз викладаю тому що вчора неміг на ютуб цей ролик викласти)
Тайм коди:
ДМ: 11:22(11:23)
Нешанобливе ставлення до гравців: 11:30

Коля Крупа

Адміністратор| Східна Україна
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
346
Реакції
175
Бали
48
Вітаю , розглянувши вашу скаргу - виношу свій вердикт !
Гравець Кірюха Варгус - отримає покарання за Порушеня правил серверу.Заборонено Вбивати/наносити шкоду здоров'ю ігрового персонажу без IC причини
/jail 120 хв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі