Розглянуто ЗСУ // Михайло Котик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

•Юрій Меленчук•

З-L СБУ У відставці
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
72
Реакції
42
Бали
33
Вік
16
1. Ваш нікнейм:

Юрій Меленчук

2. Нікнейм порушника:

Михайло Котик

3. Суть скарги:

Вітаю шановна Адміністрація, сьогодні я зі своїм другом були поблизу ВРУ, і там ходили дивилися що там відбувається, після чого в мене дісталася зброя з інвентарю (в мене М4 дістаться коли нажимаю кнопку "4") але після того я зразу відкатив та прибрав зброю, але після того співробітник ЗСУ взяв та надів кайданки на мене та відвів на дистанцію.
Я думав що після того як він відведе мене то зніме кайданки, але ні, він просто залишив мене там та пішов, хотів би спитатися чи знає даний Полковник як процює "Відкат" і коли затримати можна за таке а коли ні.

Також хотів дізнатися відколи "говорити та курити" розцінюються як провокація, також хотів би дізнатися як співробітники ЗСУ будуть проводити затримання, говорю це тому що даний співробітник сказав що ми будемо затриманні.

Очікую відповіді, та дякую за увагу.

4. Доказ порушення (скриншот/відео):

ТУТ

Тайм-Коди

0:01 - Нам кажуть що говорити та курити є провокація.
2:31 - Дістав зброю випадково.
2:32 - Віткатив те що дістав зброю.
2:39 - На мене одягнули кайданки.
Від 2:56 до 4:54 - Я стояв сам у кайданках.

5. Дата порушення:

30.01.2026
З повагою колишній Полковник СБУ Юрій Меленчук!

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,220
Реакції
1,089
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Переглянувши докази заступника виношу вередикт:
Відбувався глобальний захід, який був під охороною держ.службовців. Під час заходу ви відволікали працівників держ.структур та вам надавалось попередження не підходити близько та не заважати.
За що вас і було відведено в сторону та відпущено одразу після закінчення заходу.
Стосовно можливості пояснити вам це спочатку доступніше без кайданок - з заступником лідера було проведено бесіду.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі